Petak, 10. Aprila 2020.
Tuzlanski.ba logo

Koronavirus u BiH

ZARAŽENI

858

OPORAVLJENI

101

UMRLI

35
Preuzmite sliku

Dugogodišnju vezu začinite uz samo nekoliko malih trikova

Možda znate ishod, ali postoji toliko mnogo načina da se igrate jedno s drugim tokom dana ili noći.

Kada ste posljednji put prekršili pravila? Ako je prošlo puno duže nego što se možete sjetiti, razmislite o ovome: kada prekršite pravila, osjećate se moćno, ali i kao da radite tačno ono što želite. Osjećate se slobodno i ne osjećate se kao da nešto visi nad vama. Zbog toga postoji nešto veliko u kršenju vlastitih pravila.

Zbog kršenja pravila javlja se želja. Čak i ako vas to čini nervoznim, uvijek postoji novo uzbuđenje zbog činjenice da nešto ne biste smjeli raditi. Baš zbog toga je seksolog Jack Morin uvijek govorio o “kršenju zabrane” kao jednom od temelja želje, piše Mindbodygreen.

 • Nekoliko ideja za kršenje pravila:

  Napustite zabavu ranije i popijte piće na putu prema kući, preskočite neki događaj u cijelosti i umjesto toga krenite u šetnju ili vožnju biciklom.

  Ostanite kod kuće nekoliko sati ujutro. Učinite nešto što ne biste trebali učiniti jer kršenje pravila i promjena zajedničke rutine dovode do veselja.

  Pošaljite zabavne poruke ili tekst. Pričajte o seksu, ali nemojte pričati. Suzdržite se od direktnog pričanja o seksu. Budite stidljivi! Igrajte igru u kojoj se prvi put susrećete.

  Prepustite se mašti i prekršite pravila zbog kojih osjećate da vas rutina guši. (Rtl.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,