Petak, 1. Jula 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dramatičan efekat trudnoće: Rodila četvorke, pa pokazala kako njeno tijelo izgleda

Preuzmite sliku

Natalie Maree brojni su komentatori pohvalili zbog iskrene objave njenog stomaka nakon rođenja četvorki, no požrtvovna majka otkriva da joj svi govore da izgleda odlično – jer ne vide šta je ispod odjeće…

Trudnoća može imati dramatičan efekat na tijelo žene, stoga ni ne čudi da nošenje četiri bebe istovremeno ima još veće posljedice.

Natalie Maree iz Roebournea u zapadnoj Australiji objavila je dvije slike, jednu na kojoj joj majica prekriva, a druga otkriva stomak. Mama ukupno petero djece rekla je da bi mnogi komentarisali da izgleda sjajno za nekoga ko je upravo imao četvorke kada joj je stomak pokriven, prenosi 24sata.hr.

 • Ali Natalie je željela pokazati stvarnost tijela nakon poroda, rekavši da je ponosna na svoj izgled.

  Natalie kaže kako je sadašnji izgled njenog stomaka podsjetnik koliko je njeno tijelo snažno nakon poroda četvorki u julu, piše Metro.

 • Ta je 30-godišnjakinja prvo dijete sa suprugom Kahnom dobila u julu 2018. godine. Ubrzo su poželjeli još djece, no naišli su na poteškoće. Utvrđeno je da par ima probleme s plodnošću te da će izuzetno teško začeti na prirodan način, stoga su joj ljekari inducirali ovulaciju redovnim dozama hormona.

  Jedna od nuspojava takvih tretmana je mogućnost višeplodnih trudnoća, a iako su bili svjesni mogućnosti blizanačke trudnoće – otkriće da Natalie nosi četvero djece ih je šokiralo.

 • Ipak, bili su presretni, a na svu sreću trudnoća je protekla uredno. Natalie danas redovno objavljuje crtice iz svog života s petero djece na svom Instagramu, gdje je komentatori hvale zbog njene iskrenosti.

  Natalie ja na postu sa slikama nje u majici te s podignutom majicom napisala ‘Da sam objavila samo prvu, većina komentara bi vjerovatno bila da izgledam super za nekog ko je rodio četvorke. Da sam objavila samo drugu sliku, vjerovatno bi komentarisali kako trebam biti ponosna na svoje tijelo’.

  – Dio mene je želio objaviti samo prvu fotografiju, no drugi dio mene je želio biti stvaran. Realnost je kako je u ovom tijelu naraslo četvero malih čuda i da sam ponosna na to šta moje tijelo može, no lagala bih kad bih rekla da volim trenutni izgled svog stomaka – priznala je.

  Njeni su pratioci imali brojne riječi ohrabrenja, govoreći joj koliko je lijepa i nevjerovatna. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje