Utorak, 5. Decembra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Dobra strana društvenih mreža: Bivšeg dečka nakon 15 godina pronašla na Facebooku, sada su u braku i nikad nisu bili sretniji

Preuzmite sliku

Tada smo imali prekrasan odnos, on je bio prava osoba, ali u krivo vrijeme. Puno sam razmišljala o Tamu kasnije. Oboje smo imali različite živote i nisam mislila da ćemo ikada više biti zajedno, prisjetila se…

Olivia Mai (40), učiteljica iz SAD-a, prvi put se zaljubila u Tama (42) kada je imala 14 godina. Bilo je to na zabavi u hemijskom klubu 1995. godine. Ostali su zajedno oko tri godine, a potom je Tam otišao studirati na Univerzitet Georgia.

Život ih je razdvojio, imali su druge partnere, ali nisu mogli prestati misliti jedno na drugo, prenosi 24sata.hr.

 • Ona je odlučila nešto poduzeti 2014. godine nakon što se rastala i odlučila ga je potražiti. Našla ga je brzo zahvaljujući internetu i društvenim mrežama. Tri mjeseca su se dopisivali na Facebooku, a potom je Tam odlučio preseliti iz Atlante u Kaliforniju samo kako bi bio s njom.

  Zaručili su se godinu dana kasnije u aprilu, a vjenčali u oktobru.

  U januaru 2016. dobili su sina Alexa.

 • Prisjetila se njihove mladenačke ljubavi

  – Tada smo imali prekrasan odnos, on je bio prava osoba, ali u krivo vrijeme. Puno sam razmišljala o Tamu kasnije. Oboje smo imali različite živote i nisam mislila da ćemo ikada više moći biti zajedno. No, moj brak je završio i pronašla sam ga na Facebooku – prisjetila se.

  – Pričali smo jako dugo. U jednom trenutku sam ga pitala želi li nam dati još jednu priliku. Nije oklijevao, odmah je rekao: ‘Da’ – dodala je.

 • Ispričala je i kako ga je pronašla

  – Pojavio se kao prijedlog za prijateljstvo na Facebooku jer smo i dalje imali puno zajedničkih prijatelja. Poslala sam mu poruku, ali nisam vjerovala da će htjeti opet biti sa mnom. Mislila sam da je to nemoguće – rekla je.

  Neko vrijeme nije vidio moju poruku, ali kad ju je ugledao, javio mi se i dopisivali smo se pet sati. Sanjala sam ga tu noć pa sam ga drugi dan pitala da pokušamo ponovno biti zajedno – nastavila je.

  Kaže da je danas njihova ljubav jaka, postali su nerazdvojni. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje