Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Do savršenih valova u kosi za manje od pet minuta: Isprobajte viralni hit s TikToka za odličnu frizuru

Preuzmite sliku

 

Kad su u pitanju frizure, ne samo za svečane prigode, nego i one za svaki dan, valovi u kosi postali su pravi klasik.

Najbolji nastanu pod vještim rukama frizera u salonu, ali ako ih volite nositi za svaki dan, sigurno ste u potrazi za raznim tutorialima, savjetima i trikovima s kojima će oni ispasti barem približno dobri kao u salonu. Genijalan smo trik ponovno pronašli na TikToku, pravoj riznici odličnih beauty savjeta i recenzija, a ovaj nam se posebno svidio jer je za njega potrebno svega nekoliko minuta. Naravno, nakon malo prakse.

@glamourukHow to curl your hair in 2 minutes (even if you suck at curling hair) with GLAMOUR’s Deputy Beauty Editor @elleturneruk ##hairhack ##hairhowto ##howto

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) – BENEE

Trik je na svojem TikTok profilu podijelio portal Glamour UK. Za početak, kosu svežite u visoki konjski rep i kosu kovrčajte dok je ona u repu, s figarom ili peglom, ovisno o tome što preferirate. Tehnika možda zvuči prejednostavno da bi funkcionirala, ali ima nekoliko prednosti. Prije svega, visoki je rep jako jednostavno napraviti, a lakše ga je i kovrčati nego raspuštenu kosu. Naime, kosu je lakše podijeliti na nekoliko dijelova dok je u repu, nego kad je raspuštena. Treće, dio kose bliži korijenu nalazi se u repu pa ćete postići željeni efekt da je kosa nakovrčava od sredine prema niže, što je cool i ležerniji način za nositi valove, pogotovo kad su u pitanju frizure za svaki dan.

Koraci koje trebate slijediti:

Svežite kosu u visoki konjski rep

Podijelite kosu u pet dijelova ili manje, po želji. Manje sekcija znači i opuštenije valove

S peglom, figarom ili štapom za kovrčanje počnite uvijati pramenove

Kad ste uvili cijelu kosu, rasputite rep

Prema želji možete nakovrčati i pramenove koji uokviruju lice

Najbolja stvar je ta što je cijeli proces gotov u manje od pet minuta, ne zahtijeva velike frizerske vještine i cijeli je tutorial idealan i za potpune amatere. (diva.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , , ,