Subota, 22. Februara 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Djevojke koje ne uspijevaju zadržati muškarca, i to s razlogom…

Mogu izgledati besprijekorno, ali spadaju li u neki od ova 3 tipa, šanse su im opasno klimave, piše cosmopolitan.hr.

Razmažene princeze

Smatraju da im niko nije ravan i uvjerene su da je ostatak svijeta tu da im služi. Očekuju da svi titraju oko njih, a ponajviše partner, od kojeg imaju sumanuto visoka očekivanja. Samožive su i pasivno agresivne te imaju potrebu dominirati. Sve je dobro dok je sve po njihovom. Nisu se spremne nimalo žrtvovati za drugoga.

Kraljice drame

One su tempirane bombe uz koje se nemoguće opustiti. Čovjek nikad ne zna koja će sitnica izazvati eksploziju. Sklone su svađama u javnosti, lupanju vrata, vikanju, plakanju… a ni fizički obračun im nije stran. Ponekad djeluje kao da ih takve stvari pale jer kako drugačije objasniti potrebu da dva puta sedmično s nekim prekidate i mirite se.

Kompleksašice

Iako su lijepe, to im se mora svakodnevno potvrđivati laskanjem i znakovima pažnje kako bi se osjećale samopouzdano. Često ispituju svog partnera što misli o njihovom izgledu ili ga testiraju, ispitujući ga kako im se sviđa neka njihova prijateljica. Naravno, ne postoji pravi odgovor, jer što god rekao, dotična će se naljutiti. Sklone su izljevima ljubomore i promjenama raspoloženja te opsjednute mišljenjem drugih. Nikad se ne mogu opustiti jer su prezauzete glumljenjem ili pokušavanjem postizanja savršenstva. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,