Srijeda, 4. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka zaprosila svog dečka, pa je osudili na društvenim mrežama…

Preuzmite sliku

Umjesto da je čekala njega da je zaprosi, odlučila je prekinuti dugo poznatu tradiciju i uzeti stvari u svoje ruke.

Uprkos popularnom mišljenju, ne postoji pravo vrijeme za prosidbu. Neki parovi zaruče se u samo nekoliko mjeseci, dok neki čekaju godinama. No, kada je 24-godišnja studentica Ukabed Sheybani upoznala svog dečka Cherna Ameria u martu ove godine, odmah je znala da je on ‘onaj pravi’.

Umjesto da je čekala njega da je zaprosi, odlučila je prekinuti dugo poznatu tradiciju i uzeti stvari u svoje ruke, kako piše The Sun.

– Upoznali smo se na Tinderu u martu. Naša veza je stvarno nešto posebno, toliko mi znači. Svaki dan imam leptiriće u stomaku zbog njega. Odnosi se prema meni kao prema kraljici. Pa zašto se ne bih zaručili? – ispričala je Ukabed.

Odlučila je svog dečka zaprositi, a cijelu stvar podijelila je na svom TikTok profilu, gdje je njen video prikupio više od deset miliona pregleda. U njemu se vidi nervozna Ukabed koja se spušta na jedno koljeno te ispred svih Chernovih prijatelja postavlja ovo važno pitanje, prenosi Večernji list.

@ukabedsheybaniHere comes full version of the proposal 🥺 #fyp #foryou #fördig #viral #proposal #tinder @tinder

♬ ‘Til Death Do Us Part – Brian Nhira

Cherno, naravno, odmah pristaje na prosidbu te pada u zagrljaj svojoj djevojci. Njemu nije bilo iznenađenje što ga je Ukabed zaprosila jer je uvijek bila jasna o svom stavu da ona želi biti ta koja će postaviti ovo pitanje, međutim upropastilo je njegov plan – jer je on htio zaprositi nju za dva dana.

– Bilo je to veliko iznenađenje za mene. Nisam zamišljao da će to napraviti dva dana prije mog rođendana. Toliko sam sretan što me pitala – rekao je Cherno.

Nakon što su podijelili sretnu vijest na društvenim mrežama, ostali su šokirani negativnim komentarima koje su dobili od ljudi koji su osuđivali koliko su dugo zajedno te činjenicu da je Ukabed bila ta koja je zaprosila.

“Kad je ovo u pitanju, nisam feministica”, rekla je jedna korisnica. “Djevojka to ne radi, nekako sam osjetila njegovu sramotu”, dodala je druga, dok je treća dodala: “Zadržimo tradicionalni način na koji momak pita djevojku.” (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,