Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka podijelila priču: ‘Doktor mi je čistio uši, pa u njima pronašao iznenađenje!’

Preuzmite sliku

Nedavno je TikTok korisnica Jordan u svom videu ispričala kako je zbog prehlade otišla doktoru koji joj je odlučio očistiti uši; a unutra pronašao čak četiri mikro cjevčice.

Dok joj je ispirao uši, priča, vidio je da je nešto unutra, a brzo su oboje doznali da je riječ o ušnim cjevčicama – malim plastičnim tuljcima koji se djeci s čestim infekcijama ugrađuju u bubnjić – a koji bi za otprilike godinu dana sami trebali ispasti…

– To mi je bilo u uhu pune 22 godine; od moje četvrte – rekla je djevojka na svom TikTok računu @dogs_over_ppl. Svoje je saznanje podijelila u videu s naslovom “Kad odete doktoru zbog prehlade, a on vam ispere uši i pronađe iznenađenje!”, a dodala je i da joj je vosak iz uha prekrio te male plastične predmete.

@dogs_over_ppl #greenscreen ♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song – Tiktok Remix – Tik tok

– Kao dijete sam stalno imala upale uha, pa su mi doktori u bubnjić ugradili cjevčice na koje sam odavno i zaboravila – opisala je u videu koji je pogledan više od 750.000 puta.

– O Bože, nadam se da moje nisu u ušima, imala sam tri para, dakle šest komada! – komentirala je jedna pratiteljica, a to je zabrinulo i mnoge druge Tiktokere.

Jedan je pratitelj ispričao da je i sam nedavno u uhu pronašao cjevčice, i to kad je zbog TikTok izazova uši pregledavao mikro kamerom.

– Imam 27 godina, a stavili su mi ih kad mi je bilo 18 godina – rekao je, a bilo je i onih koji su te male komadiće plastike nakon što su im godinama ‘ležali’ u uhu morali vaditi i hirurški. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,