Ponedjeljak, 29. Novembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka otkrila trikove za špijuniranje muškaraca na Instagramu, prilično su zastrašujući

Preuzmite sliku

Jedna od novih zvijezda na TikToku je Margaux Cody koja u svojim objavama otkriva kako ćete zeznuti Instagramov algoritam i postati pravi špijuni na ovoj društvenoj mreži.

Margaux sebe na TikToku naziva psihopatom u mirovini, a kad vidite trikove koje je koristila s bivšima – složit ćete se da nije daleko od toga. Ili…?

1. Kako da vam odgovori na Instagram Story?

Istražite kakve memeove voli, koju muziku sluša i kakva videa postavlja na Instagram i Facebook te nešto slično postavite na svoj Story, savjetuje Margaux. Na LinkedInu možete provjeriti neke interese iz prošlosti koje ćete također uvaliti u svoju objavu. Kaže da ovo pali u 8 od 10 slučajeva i gotovo vam osigurava da će osoba započeti razgovor s vama.

@margauxrita_I have more tips for this one but I could only share so much in 60 seconds lol 🥸 part 2? ##MoneyTok ##weirdpets ##wee ##999

♬ Cry Baby (feat. DaBaby) – Megan Thee Stallion

2. Kako da vaša objava bude prva koju će vidjeti?

Margaux kaže da možete manipulisati njegovim feedom. Ako objavite Instagram Story i sakrijete ga od jedne osobe te tako držite od pet do deset sekundi, kada ga otkrijete, osobi će se pojaviti prvi po redu za gledanje tako da će ga sigurno pogledati.

3. Kako otkriti ima li drugu s kojom razmjenjuje poruke?

Uzmite njegov mobitel i pogledajte historiju emojija koje šalje. Ako u prvom redu vidite emoji koji ne šalje vama, često ga šalje nekom drugom.

@margauxrita_PART 7 ❤️🥰 ##greenscreen ##cleantok ##2021affirmations♬ Buss It – Erica Banks

4. Kako čitati poruke koje vam dođu, a da osoba ne vidi “seen”?

Idite na stranicu osobe koja vam je poslala poruku i dodirnite tri točke na vrhu njenog profila. Dobit ćete nekoliko izbora i odabrat ćete “Ograniči”. Ovo šalje njihov DM ravno u ulaznu poštu vaših zahtjeva. Sad kad ste ograničili ovu osobu, ona neće znati jeste li na mreži i jeste li pročitali neku od njenih poruka. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,