Subota, 3. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Djevojka ostala šokirana: Odbila ga je nakon trećeg spoja pa joj je tražio – povrat novca

Preuzmite sliku

Aplikacije za spojeve ponekad mogu biti izvor jako loših spojeva, ali niko ne očekuje da će ih netko pitati da im nadomjesti izgubljeno vrijeme i novac ako spoj završi loše, osim jednog muškarca.

Naime, Alex Colboth iz SAD-a otišla je na spoj s muškarcem kojeg je upoznala preko aplikacije za spojeve, ali nakon trećeg spoja, shvatila je da on nije pravi dečko za nju. Iako je ona mislila da je stvar između njih gotova, on joj se ponovno javio i tražio je povrat novaca za sve spojeve na kojima su bili, a ona nije ništa platila.

– Bok, Alex, nadam se da si dobro. Mogu li saznati tvoj Venmo račun? Mislim da je pravedno, s obzirom na to da se više nećemo viđati, tražiti novac za sve spojeve koje nismo jednako platili – napisao joj je u poruci.

Nastavio je kako se radi o tri različita spoja gdje su išli u barove ili restorane, a on je platio cijeli račun. Smatra kako je dovoljno da mu pošalje 35 dolara (oko 57 KM), kako bi pokrila trošak hrane i pića koje je naručila. Međutim, Alex nije htjela pristati na njegov prijedlog objasnivši da je na svakom spoju ponudila platiti barem pola računa, ali on nikada nije htio pristati na taj dogovor. 

Nakon što je sve objavila na Twitteru, njezina objava brzo je postala viralna, a mnogi su ostali šokirani ponašanjem ovog muškarca.

– Dijeljenje novaca nije problem, već je stvar u tome što je on tražio povrat novaca nakon što je saznao da neće biti ništa između vas. Znači, on nije plaćao kako bi ispao drag, već kako bi dobio neku nagradu (ljubav, seks, vezu…) – komentarisala je jedna djevojka.

– Platite račun sami ili se dogovorite da plaćate po pola. Nema osude ako želite platiti zajedno, ali tražiti novac nakon što nije uspjelo između vas? To je sasvim smiješno – složio se jedan muškarac. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,