Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Djevojčica nasmijala mnoge: Evo kako je reagovala kad je shvatila da će morati obavljati kućanske poslove kad odraste

Preuzmite sliku

Órla McEvity iz Erskinea u Škotskoj gledala je svoju majku Catherine Stafford-Grimley kako čisti kuću i ispitivala ju je zašto to radi. Kad joj je 25-godišnjakinja majka objasnila da odrasli moraju obavljati kućne poslove, školarka je briznula u plač zbog mogućnosti da će jednog dana morati raditi stvari poput kupovine i pranja suđa.

Órla je rekla da nije sretna zbog odrastanja jer će tako morati raditi sve dosadne stvari. ‘To znači da moram ići u kupovinu hrane i moram prati suđe. To je dosadno, zar ne?’, objasnila je djevojčica u videu. Órla je plakala i insistirala da nije sretna što odrasta dok je majka koja ostaje kod kuće Catherine tješila.

Catherine je rekla: “Órla me gledala kako radim kućanske poslove i pitala me zašto to radim. Objasnila sam joj da kad odrasteš moraš raditi kućanske poslove pa je uhvatila panika i shvatila da nije zabavno biti odrasla osoba. Počela se uzrujavati nakon što je shvatila da odrastanje nije sve što treba biti. Mislila je da će biti princeza, a ne obavljati kućne poslove. Smijala sam se iznutra da se petogodišnjakinja može brinuti o takvim stvarima.”

Majka dvoje djece kaže da je Órla oduvijek mrzila obavljati kućne poslove i kad je saznala da to mora raditi cijeli život, zaklela se da će pronaći način da spriječi rast svojih nogu kako nikada ne bi postala odrasla osoba.

“Órla je tako dramatično dijete da pretjeruje u mnogim stvarima u životu. Neki dan se osjećala kao da umire jer sam je zamolila da pospremi svoju sobu. Drugi put je pala i rekla da više nikada neće koristiti svoje noge. Rekla sam da svi moramo odrasti i da je to dio života, a ona je pitala zašto se morala roditi, opet vrlo dramatično. Na kraju sam je umirila i rekla da biti odrasla osoba može biti jako zabavno”, ispričala je majka Catherine.

Porodica i prijatelji ostali su u histeriji zbog smiješnog videa i insistirali su da ga zadrži za Órlin 18. rođendan. “Mnogi članovi moje porodice i prijatelji mislili su da je to apsolutno smiješno. Neki se nisu mogli prestati smijati, a drugi su ga dijelili sa svojom porodicom i prijateljima. Neki su rekli da suosjećaju s Órlom i kako bi željeli da ni ona ne mora odrasti. Morala sam obuzdati smijeh i znala sam da će ovo biti video vrijedan čuvanja”, zaključila je. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,