Petak, 23. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Djevojci uručio ugovor povodom Eura: Nema poruka, poziv samo u hitnim slučajevima

Preuzmite sliku

Georgia Holmes iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je uručio momak Joel povodom Evropskog fudbalskog prvenstva.

“Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka u susret Evropskom fudbalskom prvenstvu”, napisala je.

Uvedeni su novi uslovi, dodala je.

“Ovaj mail pišem kao dokument s uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedjelje 11. jula. Sad ću navesti vaše uslove i odredbe”, započeo je muškarac pismo koje je nasmijalo mnoge.

@georgiaholmes.xI had to laugh , what on earth🤣🤣 ##euros ##fyp ##boyfriend ##football

♬ Afterglow – Wilkinson & Becky Hill

Pravila su, između ostalog, uključivala da neće biti “interakcije s mobilnim telefonom”, osim ako je on ne nazove da joj kaže “da se fudbal vraća kući”.

Drugo pravilo glasi da ga ne smije pitati kada se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u pabu. Klauzula tri joj ipak dopušta da nazove momka kada je riječ o hitnim slučajevima.

Poruke mu može slati samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova “puna pažnja mora biti usmjerena na igru”. Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno.

Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje uzrokovano igrom ne smije shvatiti lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholisanom stanju.

“Ako vjerujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi prijedlog, možete nazvati ili ugovoriti sastanak uživo kad god je to prikladno za vas. Hvala vam”, završio je dokument. (cdm.me)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,