Subota, 26. Maj 2018.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Dečki otkrivaju: Glavni razlog zašto izgube interesovanje za neku djevojku

Evo šta sve mogu da budu razlozi njegovog nejavljanja. Upozorenje – neki od njih ti se možda neće dopasti!

Kad su u pitanju prvi sastanci, jedna od najčešćih situacija je da se muškarac više ne javi za drugi.

Žene su zbog toga često iznenađene i nije im jasno šta se događa, a muškarci i te kako imaju svoje razloge. Ne otkrivaju ih prečesto, ali mi smo se svejedno potrudili da dođemo do njih.

Jer izgleda potpuno drugačije uživo

Filteri, dobar ugao slikanja i ostali trikovi kojima se žene služe na društvenim mrežama često dovode do razočaranja kad napokon dođe do upoznavanja, a upravo je to jedan od razloga zbog kojeg se muškarci više ne jave.

Jer je glumatala

Svi imamo poriv da malo ulepšamo stvarnost i predstavimo se onakvima kakvi baš i nismo, ali ako je pretjerano, može imati kontraefekat. Muškarci kao razlog zašto se nisu javili za drugi sastanak često navode činjenicu da je žena jednostavno previše glumila umjesto da pokaže svoju pravu ličnost.

Jer se nije odvajala od mobilnog telefona

Žena koja je na prvom sastanku više posvećena mobilnom telefonu nego osobi s kojom se nalazi ne zaslužuje drugi sastanak – oko ovoga su muškarci većinom složni.

Jer je bila dosadna

Nervoza uvijek čini svoje, ali ako žena djeluje dosadno i ako je s njom teško voditi razgovor, većina će muškaraca odbaciti ideju da se takav sastanak ponovi. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,