Utorak, 6. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Da se ne lažemo: Ženske tajne koje muškarci ipak znaju

zena lazov
Preuzmite sliku

Popularno

Male stvari koje žene taje muškarcima ponekad su toliko dobro sakrivene da oni nikada ne bi ni pomislili da nešto kriju…

zena lazovMeđutim neke od njih oni jako dobro znaju, iako se prave da nemaju pojma:

ČUVAJU SUVENIRE IZ (PROŠLIH) VEZA

Prva ulaznica za kino, šećer s prve kafe na koju su otišli zajedno ili neki suvenir koji su ukrale iz njegovog stana: Većina žena voli da sačuva neki oblik sjećanja, a najčešće ih trpaju u kutije u koje ponekad vole da zavire i podsjete se kako im je bilo lepo, ili ružno.

UVIJEK ŽELE POKLONE

Čak i kada kažu kako muškarac ne mora previše da se potrudi oko njihovog rođendana, očekuju lijep poklon. Nije stvar u tome da su žene materijalisti, stvar je u tome da žele da znaju da je muškarac razmišljao o idealnom poklonu baš za nju.

SVAĐAJU SE PRIJE SVAĐE

Prije nego što uopšte započnu svađu, nekoliko je puta provježbaju u glavi. Šta će reći, koliko će vikati i za šta će napasti krivca: Sve to zahtjeva mnogo planiranja, pa se često zabavljaju imaginarnim svađama za vrijeme tuširanja.

MRZE VAŠE NAJBOLJE PRIJATELJICE

Mogu reći da nisu ljubomorne, ali u većini slučajeva, žene nisu baš najsrećnije što imate drugu žensku osobu s kojom djelite sve svoje tajne. Čak i kada joj se smješkaju, tajno smišljaju kako bi je udaljile od vas.

Index.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: