Četvrtak, 28. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Da li ste znali? Karakteristike lica govore tačno kakvi ste u ljubavi i seksu

Preuzmite sliku

Proučavajući drevna kineska učenja, ona je zaključila da nam na glavi tačno piše kakvi smo u ljubavi i seksu, koliko smo slobodni, vjerni, topli, maštoviti… Ako je vjerovati njenoj teoriji, onda stvari stoje ovako….

Oči

Ukoliko imate tamniju boju očiju znači da ste strastveni, topli i otvoreni. Plavooki i zelenooki su kreativni u seksualnom životu, ali često i nevjerni partneri, dok su smeđooki još veći avanturisti, važe za rođene pustolove.

Usne

Velike i pune usne otkrivaju senzualne, nesebične ljubavnike, a mala maštovite i inventivne. Punija donja usna karakteristična je za hedoniste u svemu, pa i u ljubavi, dok je tanka donja odraz svedenih, hladnih i rezervisanih.

Nos

Mali nos je simbol skromne seksualne želje, a onaj koji je malo zaobljen nadolje – senzualnosti. Osobe sa krivim nosom su veoma strastvene, dok su one sa prćastim romantične i vjerne.

Uši

Osobe sa malim ušnim resicama su otvorene i predane u vezi, a one sa većim ušima važe za senzualne i strastvene ljubavnike koji vole i da “švrljaju”.

Obrve

Rijetke i kratke obrve su asocijacija za požrtvovane i predane u ljubavi, koji, međutim, nemaju bogatu želju za seksom. Za one koji imaju guste kaže se da su senzualne, ali nerijetko i nevjerne. (B92)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,