Četvrtak, 6. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Da li je još uvijek zaljubljen u bivšu?

decko-bivsa
Preuzmite sliku

Da li vaš novi dečko izjavljuje da je 100 posto zaljubljen u vas, da je njegova bivša samo dio prošlosti prema kojoj više ništa ne osjeća? A je li zaista tako?

\"decko-bivsa\"DA LI VAS USPOREĐUJE S BIVŠOM?

Muškarac koji još nije prebolio prethodnu vezu, novu vezu često uspoređuje sa starom. Može vam čak i reći da ga podsjećate na njegovu bivšu. Može vam se dogoditi da vas često ukori i naglašava kako je njegova bivša radila neke stvari bolje nego vi.

DA LI MU SE ŽURI DA IMA OZBILJNU VEZU?

Muškarci koji se još nisu pomirili s prošlošću, zapravo žele što prije uskočiti u novu vezu jer žele uspostaviti situaciju koju su imali u prethodnoj vezi, uključujući razna obećanja i kopiranja izleta, večera.

BRZO SE ZAGRIJE, JOŠ BRŽE OHLADI

Ako vaš muškarac jedan dan želi s vama apsolutno sve raditi, voditi vas na najljepša mjesta, a već drugi dan od vas zahtjeva malo više prostora za sebe, najvjerojatnije ga muče sjećanja iz prošlosti.

KAŽE DA JE NIKADA NIJE VOLIO

Ako vaš dragi uporno tvrdi da mu bivša nije ništa značila, iako su bili zajedno nekoliko godina, to je najvjerojatnije zbog ljutnje i uvjeravanja samog sebe da je nije volio, odnosno da nije ništa izgubio. Takvi mladići su daleko od preboljevanja bivše veze.

U MOBITELU I DALJE ČUVA NJENE PORUKE

Jedan od najboljih znakova da još nije prebolio bivšu je to što u mobitelu čuva njezine poruke, prenosi Broj1.hr

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: