Srijeda, 22. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Četiri vrste laži koje je uredu reći partneru ili partnerici

Preuzmite sliku

Iskrenost i povjerenje temelji su kvalitetne veze i odnosa među partnerima. Ipak, ne može se očekivati da će svi baš cijelo vrijeme biti potpuno iskreni i neće barem nešto pokušati slagati. Ovo je lista dopuštenih laži u vezi.

1. Reći da vam se sviđa poklon koji ste dobili

Čak i ako niste previše oduševljeni poklonom koji ste dobili, dajte partneru do znanja da cijenite trud i vrijeme koje je uložio da bi vam poklonio taj poklon, prenosi N1.

2. Reći im da dobro izgledaju, iako to možda i nije tako

Ne sviđa vam se nova frizura vašeg partnera ili partnerice? Bez obzira na to, što vas košta reći da je super? Mala laž može učiniti čuda za njihovo samopouzdanje.

3. Šutjeti o stvarima kojih se baš jako sramite

Neke stvari, koje su vam baš posebno neugodne, niko ne mora znati, pa čak ni vaš partner. Možda vam nekad i dođe da mu kažete, ali znajte da je potpuno u redu ako neke stvari o vama nikada ne sazna.

4. Reći da niste pogledali sve epizode serije koju zajedno gledate

Ovo je jedna od glavnih prepirki među parovima. Ljudi su često razočarani, ako njihov partner ili partnerica pogledaju epizodu serije koju su trebali zajedno pogledati pa umjesto da priznate možete glumiti iznenađenje već pogledanim scenama i niko neće znati, piše Times of India.

Ipak, bez obzira na to što se radi o doista bezazlenim lažima, sve ove gore nabrojane stvari nastojte ipak raditi što rjeđe. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,