Četvrtak, 29. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Celulit joj je ‘nestao’ u sekundi: Pokazala je kako izgleda lažna tjelesna transformacija

Preuzmite sliku

Dosadilo joj je, kaže, gledati sve te silne objave ‘savršenih tijela’ po društvenim mrežama, ‘lažne transformacije’ kojima se samo nameću kompleksi drugim ljudima.

Personalna trenerica Georgia Cox u videu je pokazala kako transformirati obline, djelovati mršavije i ljepše bez upotrebe filtera u samo deset sekundi – sve je u pozi, osvjetljenju, uglu snimanja, odjeći…

Pogledajte kako to izgleda:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Cox (She/Her) (@georginacoxpersonaltraining)

– Ne nasjedajte na sve što vidite. Kad sam ja krenula u teretanu, pratila sam mnoštvo fitness profila zbog njihovih nevjerovatnih transformacija. Vjerovala sam sve što su govorili, jer u mojem umu fotografije ne lažu. Iskreno, godinama sam vjerovala da su takve dvosedmične preobrazbe stvarne i uvijek imaju neke veze s određenim proizvodom – ispričala je.

– Poziranje, ugao snimanja, osvjetljenje i namještanje odjeće na određeni način, sve to pridonosi nevjerojatnim promjenama oblika vašeg tijela na fotografiji – dodala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Cox (She/Her) (@georginacoxpersonaltraining)

Kaže da joj se srce lomi zbog mladih djevojaka koje vjeruju svemu tome što im je servirano po društvenim mrežama.

– Nikad nemojte dopustiti da ono što vidite na webu dovede u pitanje vaš napredak, vaše naporno vježbanje i rad na vašem tijelu. Vaš napredak treba biti samo vaš i jedino se sami sa sobom trebate uspoređivati. Ne dopustite da vas neko uvjeri u suprotno – naglasila je. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje