Utorak, 21. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bujna manekenka nema nijednu prijateljicu: “Njihovi momci i muževi žele mene…”

Preuzmite sliku

Manekenka misli da je zauzete žene vide kao prijetnju i da zato nikada nije imala prijateljice…

Američka manekenka Moriah Mills (27) tvrdi kako ne može imati prijateljice jer je žele svi njihovi partneri, piše The Sun.

Atraktivna 27-godišnjakinja upisala se kao usamljenica koja nikad nije imala najbolju prijateljicu, a kamoli grupu prijateljica.

“Uvijek sam bila sama sa sobom. Ne vjerujem ljudima i ne brine me to što nemam najbolju prijateljicu. Prije me to mučilo, ali sada volim sebe”, izjavila je.

Moriah ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu, a kaže kako je većina žena osuđuje jer se dopada njihovim partnerima, prenosi net.hr.

“Njihovi dečki ili muževi me žele. Jako sam draga, ali mislim da su zabrinute zbog moga izgleda. Ne mogu biti više u krivu. Jako sam prizemna”, dodala je Amerikanka.

Muškarci je izvode van

U školi je bila sramežljiva i teško je sklapala prijateljstva. Umjesto toga fokusirala se na sebe i marljivo radila. Priznaje kako trenutno ima problema s povjerenjem, no radi na njima kako bi napokon imala prijateljice.

Unatoč tome što nema prijatelje, ima s kime provoditi vrijeme, s obzirom na to da joj se muškarci svakodnevno javljaju na društvenim mrežama.

“Volim romantiku i kada mi se ugađa. Udvarači me često izvode van”, otkrila je Mills. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje