Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Buduća mlada izborom vjenčanice izazvala debatu i podijeljena mišljenja: “Ovo je vrh neukusa!”

Preuzmite sliku

Kada su u pitanja vjenčanja na plaži svi očekuju vidjeti mladenku u laganoj ljetnoj vjenčanici. No jedna mladenka razbila je sva očekivanja te je njena intrigantna vjenčanica dobila i kritike i pohvale

Ona je odlučila za svoje vjenčanje nositi bodi na kojeg se prikvači šlep. Kada ga skine, izgleda kao da je spremna za kupanje u luksuznom kupaćem kostimu.

U želji za povratnim informacijama video svoje neobične bodi vjenčanice podijelila je na Facebooku.

U kompletu s blistavim i ekstravagantnim čipkastim bodijem, vjenčanica ima odvojiv šlep od tila kojeg će mlada nositi kada bude prilazila oltaru.

Na videu možete vidjeti mladenku koja je oduševljena pozira ispred ogleda u svojoj ‘haljini’.

Video je potom podijeljen u Facebook grupi ‘To je to, sramotim se za vjenčanje’ gdje je izazvao burnu raspravu između svojih 94.000 članova.

Jedan korisnik je komentarisao: ‘Bolje navuci neku odjeću prije nego što kreneš ratovati s svekrvom i njenom porodicom’.

Žena je uglavnom dobivala negativne komentare ljudi koji su joj savjetovali da ne nosi to na svoje vjenčanje, dok su neki ipak rekli da izgleda samopouzdano i impresivno, ali za njeno dobro su joj savjetovali da ipak nađe nešto drugo manje otvorenije, piše The Sun.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,