Subota, 25. Juna 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bračni par sebe stavlja uvijek na prvo mjesto: “Idemo na odmor svaka 3 mjeseca, a djeca ostaju – čak i beba od 11 sedmica”

Preuzmite sliku

Iako je mnogi kritikuju, Aubree iz Teksasa daje prednost svojoj vezi i ignoriše zlobne komentare, jer kako sama kaže, svjesna je da će jednog dana njena djeca otići i da će opet biti sama sa suprugom.

Mnogi roditelji odustaju od ljubavi prema putovanjima kada dobiju djecu. Biti avanturistički nastrojen je teško kada imate mališane o kojima morate brinuti.

No, Aubree Paige, iz Texasa, koja je putovala po svijetu odbila je odustati od svoje strasti kada je postala mama, prenosi 24sata.hr.

– Imamo godišnji odmor svaka tri mjeseca bez djece, a kod kuće ostavljamo čak i bebu staru 11 sedmica – kaže mama koja redovno odlazi na odmor sa suprugom i zakazuje jedan spoj sedmično kako bi proveli nesmetano kvalitetno vrijeme zajedno, bez djece.

Njihovo prvo putovanje bez mališana bilo je kada im je beba imala 11 sedmica.

– I pogodite šta… bila je uredu dok nas nije bilo – ističe mama.

Aubree dodaje kako su se tako uspjeli ponovno povezati i sjetiti ko su.

– Život je težak s djecom, a posebno s bebama, i ako ne date prioritet svojoj vezi, ona će lako proći kroz pukotine – navodi Aubree.

Mama također poduzima i druge korake kako bi održala svoj brak. Zakazuje sedmične i mjesečne izlaske i večere sa suprugom bez djece.

Iako neki mogu kritikovati Aubree jer daje prednost svojoj vezi, ona ignoriše takve komentare. Kako sama kaže, svjesna je da će jednog dana njena djeca otići i da će opet biti sama sa suprugom Aronom.

– Ove stvari nam odgovaraju. To nam pomaže da napredujemo kao par – ističe.

Brak stavlja na prvo mjesto.

– Jer ako sebe ne stavimo na prvo mjesto, onda ćemo biti na zadnjem… i onda neće ostati ništa od nas – kaže Aubree. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje