Utorak, 19. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Blizankinje troše bogatstvo da bi izgledale identično: Žele čak imati i jednake spolne organe…

Preuzmite sliku

Blizanke koje su potrošile 140 hiljada funti na estetske operacije u nastojanju da izgledaju identično otkrile su kako se nadaju da će imati i jednake dizajnerske vagine…

Britanke Dolly i Daisy Simpson (25) pojavile su se u jutarnjem programu ITV-a ‘This Morning’ zajedno s majkom Christinom kako bi razgovarale o svojoj odluci da odu pod nož nakon što su već bile na estetskim operacijama zahvaljujući kojima imaju identične noseve i grudi, prenosi 24sata.hr.

Sestre su priznale da se nadaju kako će dobiti identične vagine zahvaljujući labioplastici, a također razmišljaju o operaciji stražnjice kojom bi napravile ‘brazilsko podizanje’. 

 • U međuvremenu je njihova majka izgledala zaprepašteno njihovim prijedlozima, rekavši da joj je sve to preteško.

  Voditelj Phillip Scofield ih je pitao žele li izgledati identično uzevši u obzir da imaju dosta različita lica.

  Daisy je priznala da joj je lice ‘malo okruglije’, dodajući: ‘Ne možete promijeniti strukturu kostiju, zar ne? Ali dajemo sve od sebe da budemo što sličnije’.

  – I kad odemo hirurgu, tražimo isti izgled i pokušavamo postići isti rezultat – dodala je Dolly.

 • Njihova avantura kroz razne estetske operacije je započela s punjenjem usana kad su napunile 18 godina.

  – Odmah nam se svidjelo kako su naše usne izgledale kad su bile punije i počele smo razmišljati o tome šta još možemo popraviti na sebi – rekla je Daisy.

  – Shvatile smo da je bilo prilično lako otići na sve te operacije – rekla je.

  No dramatičnije zahvate su napravile tokom pandemije kad su se zajedno odlučile napraviti operaciju nosa i grudi, isti dan kod istog hirurga.

  – Dolly je imala labioplastiku, a ja još zapravo nisam – Daisy je dodala.

  Dolly se nadovezala da ‘Daisy ima ugovorenu operaciju, ali da još nije uspjela otići na nju zbog ograničenja postavljenih zbog pandemije.’

  – Zašto morate biti identične – pitao je voditelj.

  – Nije stvar u tome da moramo identično izgledati, već imamo iste nesigurnosti – rekla je Daisy.

 • Dolly je rekla da se radi o tome da ‘postanu svoje idealno ja’, dok je Daisy dodala: ‘Obje smo imale manjak samopouzdanja, pa kad se zajedno u nešto upustite onda ste si međusobna podrška’.

  – Želimo izgledati slično i želimo iste hirurge, ali ona je malo ekstremnija od mene. Ne želim izgledati potpuno isto kao ona – rekla je Daisy za sestru Dolly.

  – Imamo slične ideale, ali ne u potpunosti… Ja sam ekstremnija – dodala je Dolly.

  Nakon što su saznale da operacija brazilskog podizanja stražnjice može biti kobna za 1 od 3000 ljudi koji se na nju odluče to ih ipak nije odvratilo od njihovog nauma.

  – To me ne odbija, ali sam opreznija i mislim da dok god dobro istražite hirurga koji treba obaviti operaciju, da neće biti problema – rekla je Daisy.

  U međuvremenu je njihova majka Christina priznala da je za nju to što djevojke rade ‘jako teško’. Rekla je da ‘je uvijek mislila da su jako lijepe’.

  – Vjerujem da su razne stvari izazvale ovakvo ponašanje. U školi su ih maltretirali jer su bile blizanke koje su uvijek nosile istu odjeću – dodala je majka.

 • – Loše su se osjećale u svojim tijelima. Društvene mreže imaju veliki uticaj na ljude – objasnila je i dodala da se ne slaže s njihovim odlukama da idu na operacije van zemlje.

  – Kao roditelj, na kraju dana samo želite da vaša djeca budu sretna i zdrava – rekla je u emisiji.

  – Zabrinuta sam time što žele nastaviti s estetskim korekcijama. Rekla sam im da sam protiv brazilskog podizanja stražnjice – dodaje i objašnjava da je za nju smrtnost prevelika i da to nije vrijedno lijepe pozadine.

  Njihova majka je također izrazila bojazan da im išta kaže vezano za operacije i njihove izbore jer ih ne želi izgubiti, piše Daily Mail.

  – Sve ću napraviti kako bi im pomogla, ali ne mogu im braniti da rade što žele. One su odrasle, imaju 25 godina, ne mogu ih doslovno zaustaviti – napomenula je.

  – Mogu ih savjetovati i podržati u njihovim naumima. I da, zabrinuta sam za njih i mlade generalno – rekla je mama blizanki Christina.  (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje