Subota, 18. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bizarni test ljubavi: Partneri lancima vezani jedno za drugo naredna tri mjeseca

Preuzmite sliku

Mladi ukrajinski par Alexander i Viktorija Valentinovo su odlučili proslaviti malo drugačije. Svoju vezu stavili su na test te su si ruke međusobno vezali željeznim lancima na 3 mjeseca, a krenuli su na Valentinovo…

Ovaj mladi par na Valentinovo je otputovao u Kijev kako bi im predstavnik državnog registra evidencija okovao i zapečatio ruke. Cilj im je doslovno biti zajedno svakog trenutka, sljedeća tri mjeseca. To uključuje spavanje, zajedničko kupanje i, očito, čak i zajednički odlazak na WC, prenosi 24sata.hr.

– Idemo srušiti rekord. Na nama je lanac i sve su karike zavarene. Zatvoreni smo pečatom nacionalnog registra evidencija – rekao je Alexander ukrajinskim novinarima.

– Mladi par rekao je da su sigurni da mogu izdržati tri mjeseca okovani lancima, ali ako odluče raskinuti prije nego što postignu svoj cilj, trebat će im neko ko će ih osloboditi s specijalnim alatom za rezanje – rekao je Vitaly Zorin iz ukrajinskog nacionalnog registra evidencija.

Vitaly je provjerio jesu li Alexander i Viktoria ‘zdravi’ prije nego što je pristao nadgledati njihov romantični eksperiment. Dana 14. februara par se vezao lancima, ispred Kipa jedinstva, u Kijevu, kao simbol međusobne predanosti.

  • Mladi par dokumentovat će svoje iskustva tokom ova tri mjeseca na društvenim mrežama. Njihov prvi izazov dogodio se na putu kući, kad su se morali zaustaviti na odmaralištu kako bi otišli na wc. Odlučili su koristiti ženski wc, a žena koja je tamo radila kao čistačica odmah je ostala u šoku kada ih je vidjela.

  • Tokom posljednjih nekoliko dana, Alexander i Victoria postavljali su fotografije i isječke svakodnevnih zadataka koji se u njihovoj trenutnoj situaciji pokazuju izazovnim. Oboje moraju nositi posebnu odjeću s puno patentnih zatvarača, izmjenjivati ​​se ispod tuša i moraju planirati svaki svoj korak kako bi bili sigurni da oboje rade iste stvari.

    Iako je par siguran da će izdržati tako tri mjeseca, malo je onih koji dijele njihov optimizam. U stvari, ljudi na ukrajinskim društvenim mrežama klade se koliko će dana oni izdržati biti vezani, piše Odditycentral. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje