Nedjelja, 20. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Bivšoj pastorici se nije sviđala atmosfera u crkvi, pa postala striptizeta…

Preuzmite sliku

“Atmosfera u crkvenoj zajednici kojoj sam pripadala bila je jako toksična i stalno sam pazila šta radim i šta govorim”, kaže bivša pastorica iz Ohija koja je danas striptizeta u Kaliforniji.

Bivša crkvena pastorica Nikole Mitchell i majka troje djece odrasla je u baptističkoj porodici u Ohiju, a u svojim je dvadesetima, priča, bila toliko religiozna da se punih šest godina nije ni sa kim ni poljubila – jer joj je ‘dečko bio Isus’!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole)

Iako odgajana strogo kršćanski u tinejdžerskim je godinama shvatila da ju privlače oba spola, što su znali i neki njeni bliži prijatelji. A kad je jedan od njih, također baptistički pastor, u propovijedi pred punom crkvom podijelio detalje o njenoj seksualnosti, Mitchell je odlučila da joj je dosta oltara, prenosi Večernji list.

– Atmosfera u crkvenoj zajednici bila je toksična i stalno sam pazila šta radim i šta govorim – rekla je nakon što je prije četiri godine ostavila život pastorice iz Ohija i preselila u Kaliforniju, gdje je odmah počela raditi u seks industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole)

– Oduvijek sam htjela biti erotska plesačica, ali me je sprječavao odgoj i odrastanje u strogom vjerskom okruženju – rekla je za The Sun, a kaže i kako je u baptističkoj porodici bila ‘indoktrinirana da sve vezano uz seksualnost grijeh’, pa se udala i postala pastorica – ipak, čak je i to za njenu porodicu bilo preradikalno, a smatrali su da ne bi trebala raditi već kod kuće kuhati i odgajati djecu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole)

– Cijeli su me život sputavali i učili da je ženi mjesto negdje gdje se ne ističe – kaže ona, a zbog takvih ju je uvjerenja brinulo hoće li jednog dana i njoj njena djeca zamjeriti odluku da tako radikalno promjeni svoj životni stil.

Uprkos dogmi koju joj je nametala okolina postala je odlučna u tome da život ne podredi samo oltaru i propovijedi, a željela je i istražiti sve o čemu godinama nije smjela ni govoriti: pa se odlučila udaljiti od molitve i prenošenja evanđelja i – postati striptizeta.

Od tad je to ostvarila, kaže, sretnija je nego ikad, a aktivna je i na OnlyFans stranici za odrasle preko koje svojim golišavim fotografijama i seksi videima zarađuje stotine hiljada dolara godišnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole)

Za seks industriju tvrdi da ju je ‘naučila neke ključne životne vještine koje su je za roditeljstvo i za život pripremile bolje nego što bi crkva ikad mogla…’

– Sa svojom djecom danas pričam o svemu, pa i o seksualnosti, a bitno mi je da budu spremni za sve što ih očekuje: i za zabavu, i veze, posao i karijere – kaže mama striptizeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikole Mitchell (@mitchellnikole)

– Nisam požalila što sam napustila crkvu jer sam zdravija nego sam bila tada, a imam i zdraviji pogled na vlastito tijelo i seksualnost – kaže Mitchell, pa je, dodaje, zahvalna što svojoj djeci može prenijeti ‘realniju sliku života nego su njeni roditelji njoj’.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje