Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bivši radnik McDonald'sa otkrio način pomoću kojeg ćete biti sigurni da ste dobili svježu hranu

Preuzmite sliku

Nema ničeg goreg od raspakivanja onoga što ste mislili da je svježi Big Mac samo da biste otkrili da nije svjež, piše The Sun.

Zvuči poznato? Onda biste mogli samo da zabilježite najbolji savjet ovog zaposlenika, prenosi Tuzlanski.ba.

Objavljujući na Quori, bivši radnik McDonald'sa Kamran Adnan pozvao je kupce da uvijek traže račun uz obrok.

Tvrdio je: „U Velikoj Britaniji imamo 2 perioda koja su poznata kao Gapbuster Times.

  • “U osnovi između 12-14 i 17-19 sati radnici moraju biti posebno oprezni jer tada gapbusteri (tajni kupci), koji su plaćeni, posjećuju McDonald's restorane i ocjenjuju svoje iskustvo.” Međutim, Kamran je rekao da su prikriveni kupci obično prilično lako uočljivi jer će uvijek tražiti račun kako bi mogli biti nadoknađeni.

    I dok timovi daju sve od sebe da impresioniraju ove kupce, bivši zaposlenik kaže da rade najbolje što mogu kako bi bili sigurni da je njihov obrok vrhunski. Dodao je: „Ako za to vrijeme zatražite račun, svi će odmah biti upozoreni da biste mogli biti potencijalni razbojnik.

    “Pobrinut će se da vam serviraju najsvježiji hamburger i pomfrit i daju vam prioritet u odnosu na sve ostale!”

    „Ako želite svoj sendvič ili pomfrit svjež, obavezno dodajte neki dodatak ili izbacite nešto – bilo da nema kiselih krastavaca, bez luka, laganog kečapa, bez soli na pomfritu. Tako sve mora biti svježe.

    “Niko ne želi stari sendvič koji je tu već neko vrijeme, pa ako naručite nešto posebno, moraju ga napraviti svježeg.”

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,