Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bivša ovisnica o seksu: ‘Prošlo je 10 godina od liječenja, a i dalje ne mogu imati muškog prijatelja’

Preuzmite sliku

Glumica, autorica i bivša ovisnica o seksu Brianne Davis za sebe kaže da je ‘ovisna o osjećaju uzbuđenja koji bi osjetila kad bi nekog muškarca tek upoznala, a to je, tvrdi ona, dovelo do toga da vara sve svoje partnere.

U podcastu Talk na FML-u Davis se prisjetila trenutka kad je shvatila da ima problem i da treba pomoć: dok se istovremeno zabavljala s dvojicom muškaraca, a svaki je mislio da je samo s njim u vezi.

– Pune dvije godine sam imala dva dečka – kaže Davis i dodaje da je ‘bila tako dobra lažljivica da se iz svega izvukla bez da ijedan od njih sazna za ovog drugog’.

Jureći taj ‘opojni osjećaj’ da se nekom sviđa, razvila je kaže ovisnost o seksu i ljubavi, pa je često bila i s više partnera odjednom, a najveća joj je fantazija u to vrijeme bila da od nekoliko različitih muškaraca oblikuje jednog, za sebe savršenog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brianne Davis (@thebriannedavis)

– Jedan mi je davao emocionalnu sigurnost, drugi finansijsku, treći seksualnu ‘hemiju’, četvrti prijateljstvo…- rekla je, a ovisnost je po njoj počela još kad joj je bilo 13 ili 14 godina, nakon što je pogledala film Romea i Julija i pomislila da sigurno tako ‘prava ljubav’ izgleda…

– U osmom razredu sam imala sam dečka, a kad je prvi put krenuo prema meni i poljubio me, cijelo mi se tijelo ‘zapalilo’. Od tog trenutka ja tražim taj osjećaj. To je bio početak kraja – rekla je. Kako je odrastala i započinjala druge veze, čim bi osjećaj zaljubljenosti počeo blijedjeti, Davis bi ga krenula tražiti negdje drugdje, a kad je napokon potražila pomoć, shvatila je da je ovisna o seksu. 

O svemu je tome nedavno napisala i knjigu Secret Life of a Hollywood Love and Sex Addict (Tajni život Hollywoodske ovisnice o ljubavi i seksu) a nakon programa liječenja u 12 koraka počela je i njena apstinencija. Danas je u braku i, tvrdi, potpuno predana svom suprugu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brianne Davis (@thebriannedavis)

Međutim usprkos tome – i činjenici da joj je od liječenja već prošlo deset godina – još, kaže, ne može biti prijateljica s muškarcima.

– Ne mogu razgovarati ni s muškim konobarima bez koketiranja! – priznala je prošle godine, a koketirat će, kaže, s bilo kim.

– Koketirala bih i s vratima da to ima smisla! – rekla je Davis. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,