Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Biseksualke otkrivaju kako izgleda zabavljanje sa ženama, a kako sa muškarcima

Preuzmite sliku

Biseksualke koje koriste stranicu Reddit otkrile su razliku između izlaženja sa muškarcima i ženama, te nisu štedjele riječi, opisujući razlike fizičke prirode, ali i one nešto dublje – psihičke, prenosi “Men's Health”.

“Ovo je možda samo moje lično iskustvo, ali ja imam mnogo više samopouzdanja kada sam sa ženama nego kada sam sa muškarcima”, napisala je jedna od korisnica dodavši da su u današnje vrijeme očekivanja o ženinom izgledu previsoka, te kako se od njih samih očekuje previše.

Istakla je da žene moraju biti sređene, spremne i u top formi kako bi bile privlačne muškarcima.

“Izlazila sam sa nekoliko muškaraca koji nisu razumjeli koliko su nerealna i previsoka njihova očekivanja u vezi žena. Žene, s druge strane, bolje razumiju situaciju jer i one žive u istom svijetu i razumiju šta se sve dešava”, zaključila je.

Žene koje su komentarisale ovu temu kazale su kako su njihovi standardi i potrebe drugačiji kada su u pitanju muškarci i žene. Neke od njih su kazale kako vole da vide nesavršenosti na tijelu muškaraca i žena.

“Jedna od stvari koje me veoma nerviraju jeste mišljenje muškaraca da je seks gotov onda kada oni dožive orgazam. Sa ženama je drugačije jer se više fokusiraju na to da zadovolje partnera ili partnerku, te se duže zadržavaju na predigri”, objasnila je jedna od korisnica.

Neke korisnice su istakle kako im je mnogo lakše da ostvare emotivnu vezu sa ženom, nego sa muškarcima. Ipak, većina se složila s tim da su muškarci dosta jednostavniji, da je mnogo lakše shvatiti i pokrenuti flert sa njima.

“Sa muškarcima je lakše, odmah vam je jasno da li im se sviđate ili ne, dok je sa ženama jako teško zaključiti da li je u pitanju flert ili nešto više od običnog prijateljstva. Muškarci su direktniji i ne žele da troše vrijeme na čekanje”, zaključile su. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,