Srijeda, 26. Januara 2022.
Tuzlanski.ba logo

Bezvremene kombinacije boja koje nikada neće izaći iz mode (FOTO)

Preuzmite sliku

Izbjegavate da kombinujete boje u svom stajlingu? Tome je sada došao kraj.

Prema upadljivim i smjelim bojama ne treba da imate strah, već da im pristupite na zabavan način, poput igre. Na cio proces mode gledajte kao na veliki eksperiment u kome ćete vašu omiljenu nijansu spajati sa drugim i gledati sa kojom se najbolje slaže, ali i tražiti novu koja će najbolje istaći vaš karakter, prenosi Ženski Magazin.

Ako sa druge ne znate ili ne možete da spojite odgovarajuće boje, ili jednostavno želite da igrate na potpuno sigurnu loptu, tu vam može pomoći naš modni vodič. Danas ćemo vam predstaviti bezvremene kombinacije nijansi koje nikada nisu, niti će, izaći sa liste trendova. Na ovaj način ćete napraviti prvi korak prema spajanju boja i naučiti neke osnove.

U nastavku pogledajte koje kombinacije se smatraju bezvremenim!

Teget + žuta

 • Teget je praktično neutralna nijansa koja sama po sebi izgleda lijepo. Ali, da biste je dodatno istakli, jednostavno obucite još neki komad u žutoj nijansi.

  Crvena + roze

 • Ovo je klasičan kolor-blok stil koji je ove jeseni izuetno popularan. Crvena boja će istaći vašu seksipilnost, dok je cilj roze da sve izbalansira.

  Kobalt plava + tirkizno plava

 • Kobalt i tirkizna su možda dvije najbolje nijanse plave koje izgledaju prelijepo kada su zajedno u stajlingu.

  Teget + bež

 • Sigurna kombinacija? Da. Elegantna? O, da. Hladni podtonovi teget nijanse se sjajno spajaju sa toplom bež, tako da je efekat savršen.

  Svijetlo siva + pastelno roze

 • Cigla crveno + svijetlo plava

 • Ove dvije boje kreiraju takozvani “tim iz snova” koji će izgledati sjajno, kako u poslovnoj, tako i u svakodnevnoj i večernjoj kombinaciji. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,