Ponedjeljak, 21. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Atraktivna policajka iz Novog Sada glavna tema društvenih mreža: ‘Uhapsi me i odvedi sa sobom’

Preuzmite sliku

Lidija se požalila kako otvaraju njene lažne profile, a ona se ne dopisuje ni s kim. Osim ako, kako tvrdi, treba pomoći. ‘Odgovorim samo djevojčicama koje bi policijski posao voljele raditi u budućnosti’, kaže.

Lidija Takač, policajka iz Novog Sada, postala je hit u Srbiji. Sebe opisuje kao javnu osobu i diplomiranu pravnicu, a prati je preko 150.000 ljudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIDIJA TAKAC (@lidija_takac) on

Na svom profilu društvene mreže svakodnevno objavljuje fotografije s posla, ali i one privatne s malo odjeće na sebi. Proglasili su je najljepšom policajkom Srbije.

Fotografije u policijskoj uniformi posebno su popularne pa dobiva mnoštvo poruka, ali i ponuda za vezu ili brak.

  • Lidija, uhapsi me i odvedi sa sobom. Odmah! – jedan je od najčešćih komentara muških fanova. Policajki to baš, kako smatra, i nije najoriginalniji ulet.

  • Dok većina njenih pratitelja s oduševljenjem čeka svaku njenu objavu, ima i onih koji smatraju da neko ko radi ozbiljan i odgovoran posao ne bi trebao dijeliti svoju intimu na Internetu.

    Ipak Lidija se na takve komentare ne obazire, a pohvalila se i kako je u sretnoj vezi.

    Nedavno se požalila kako otvaraju njene lažne profile, a ona se ne dopisuje s nikim. Osim ako, kako tvrdi, treba pomoći…

    – Odgovorim djevojčicama koje bi policijski posao voljele raditi u budućnosti. Inače se ne dopisujem ni s kim, ne nasjedajte – poručuje. (24sata.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje