Nedjelja, 14. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ako tražite inspiraciju ovo su najženstvenija mjesta za tetovaže…

Preuzmite sliku

Osim odabira tetovaže zbog koje nećeš požaliti nekoliko godina kasnije, jednako važan je i odabir mjesta na tijelu koje ćete tetovirati, a mi smo izdvojili najženstvenija…

Postoje li najbolja mjesta za tetovaže na ženskom tijelu? Tetovaže su postale toliko popularne, da danas svaka druga žena ima barem jednu tetovažu. S tim trendom koji je svake godine u sve većem porastu, napraviti malu ženstvenu tetovažu bilo gdje na tijelu više ne izgleda kao velika stvar.

Prilikom ovog velikog koraka, najvažnije je da tetovaža bude nešto zbog čega nećete požaliti nekoliko godina kasnije, a također je poželjno da bude na laskavom mjestu. Međutim, isto tako želite biti sigurne da se po potrebi može sakriti, ponajviše zbog posla i određenih radnih okruženja koja još uvijek nisu sva ‘tattoo-friendly’, prenosi Žena.hr.

Imajte na umu da će tetovaže boljeti, a koliko jako zapravo ovisi o vašoj individualnoj toleranciji na bol. No bez obzira na početnu nelagodu, ostaje vam vječni ukras, uspomena ili podsjetnik na nešto što ima posebno značenje u vašem životu. A koja su najženstvenija mjesta za tetovaže, otkrijte u nastavku…

Unutarnja strana zapešća

Na samom vrhu popisa najboljih mjesta za tetovaže nalazi se ručni zglob, odnosno unutarnja strana zapešća. Ovo je sjajno mjesto jer je nisko na ljestvici boli, čini dobar prostor za manje tetovaže ili riječi, a može se i sakriti za posao. Složite par narukvica ili sat i eto ga! Ovisno o veličini tetovaže i ovisno o vašem tijelu, brzo će zacijeliti. Naravno, svakako se pobrini da se to čim prije dogodi i izbjegavaj nakit dok potpuno ne zacijeli.

 • Gležanj

  Jedna od najmanje bolnih tetovaža je ona na gležnju. Ne samo da ljudi kažu da je razina boli zaista niska, već je to jedno od najženstvenijih mjesta za tetoviranje, posebno ako želiš malenu ili minimalističku tetovažu. Osim toga, skrivanje tetovaže na gležnju neće biti problem jer ih čarape i mnoge cipele lako mogu pokriti.

  Uho

  Navodno tetoviranje uha zapravo ne boli nego zapravo ‘škaklja’, što ovo mjesto čini itekako ohrabrujućim za tetoviranje. Tetovaže na ušima izgledaju vrlo nježno i romantično zbog veličine, što ih čini jednim od najboljih mjesta na tijelu za tetoviranje.

 • Iza uha

  Jedno od mojih osobno najdražih mjesta za tetoviranje je iza uha. Iako ovu tetovažu nećete moći pokazati sa spuštenom kosom, vaša podignuta ili kratka kosa izgledat će sto puta bolje zbog slatke male tetovaže iza uha. Zbog vrlo malo nervnih završetaka na tom području, to je i jedno od najmanje bolnih mjesta za tetovažu.

  Stopala

  Tetovaže na stopalima vrlo su popularne, osobito među ženama! Iako neko vrijeme nakon tetoviranja ne smijete nositi zatvorene cipele što nekima može nekome biti neugodnost, rezultati se na kraju doista isplate. Vaše stopalo izvrsno je mjesto za male, pa čak i razrađene dizajne po tvom izboru. Kažu da je bol od blage do ekstremne, ali nemoj dopustiti da te to zaustavi.

  Potiljak

  Potiljak je još jedno sjajno mjesto koje se lako može sakriti, ali ga je prilično teško njegovati bez nečije pomoći. Još jedna stvar koju treba napomenuti je da vas bol prilikom tetoviranja može pogoditi ravno u kičmu. Međutim, radi se o sjajnom, velikom prostoru za veće tetovaže ili duže rečenice – i izgleda jako lijepo.

  Ključna kost

  Tetovaže na ključnoj kosti su tako slatke i bajkovite. Tako lijepo iskaču, ali se lako mogu sakriti. Ključna kost vjerovatno je jedno od najboljih mjesta za tetoviranje na ženskom tijelu.

 • Unutarnja strana ruke

  Iako ju je malo teže sakriti ako ne nosite duže rukave, tetovaža na unutarnjoj strani ruke izgleda jako lijepo i ženstveno. Ovdje ima malo više ‘mesa’ pa neće boljeti kao neka druga područja. Obično je ovo područje idealan odabir za slatke male riječi ili simbole, ali može dobro funkcionisati i s većim dizajnom.

  Bočna strana prsta

  Još jedno mjesto koje će ti uvijek pružati neodoljiv pogled na vašu tetovažu je bočna strana tvojih prstiju. Ove se tetovaže, ovisno o njihovoj veličini, lako prekrivaju prstenovima, ali ako vam to nije namjera, prstenovi mogu jednako naglasiti vašu tetovažu. Tetovaže na prstima su vrlo male i nježne pa možete biti sigurne da nećete požaliti što ste prvu tetovažu napravile na jednom od tih područja.

  Stražnja strana ramena

  Osim što je tako neodoljivo privlačan, ovo je jako dobar položaj jer se lako može sakriti za posao. Nedostatak je poteškoća u njezi jer se nalazi na leđima! Isto je i sa spavanjem. Ako ste sklone spavati na leđima, pokušajte promijeniti položaj za spavanje u procesu zacjeljivanja. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

     
  Ključne riječi: , ,