Petak, 9. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ako primijetite ove znakove kod muškarca, budite sigurne da ga zanima samo seks…

Preuzmite sliku

Svi znamo te neke muškarce koji se obično javljaju samo kasno navečer, vide vas kao provod i dobru zabavu i nikada nisu predložili konkretnije druženje da vas bolje upoznaju. Hm, budite sigurne da su to znakovi da muškarca zanima samo seks i ništa više…

Na žalost (ili na sreću) neki će muškarci reći i učiniti baš sve da dođu do seksa. Žene često preferiraju starije muškarce, misleći da oni nisu toliko zainteresirani za igru ispod plahti, ali to nije istina. Oni su samo uglađeniji i imaju drugačiju retoriku.

Drugim riječima stariji muškarac jako će lijepo verbalno upakovati činjenicu da pretendira na seks. Taj isti gentleman najvjerovatnije vas neće nikada nazvati nakon što je dobio što je htio. Takvi se obično javljaju samo kasno navečer, vide vas kao provod i dobru zabavu i nikada nisu predložili ništa konkretnije. Ako niste sigurne šta želi od vas, ali ste sigurne da ne želite biti igračka za jednu noć, obratite pažnju na ove znakove koji otkrivaju da nema velike planove s vama, prenosi Žena.hr.

Ne zanima ga ništa o vama

Muškarci koji žele seks nemaju nikakvog drugog interesa u vama. Ne zanima ga kako provodite dan, gdje radite, koji su vaši interesi niti bilo šta, što ulazi u dubinu vašeg karaktera. Njega zanima kako da dođe do vrućih igrica i učinit će gotovo sve da dođe do toga ali na površan način. Ako ste se našli na večeri ili piću i primijetite da ga vaš dekolte zanima više od toga ko ste vi, možete i sami zaključiti na šta cilja.

Već je zauzet?

Možda i jeste. Muškarci u vezama rijetko (gotovo nikada) ne traže drugu vezu nego zabavu za jednu noć. Od takvog muškarca ne možete očekivati cjelonoćne rasprave, vrlo vjerovatno nećete dobiti ni konstruktivan razgovor, nego površno ispitivanje – tek toliko da prođe vrijeme da vas može odvesti u krevet.

Viđate se samo nasamo

Ako muškarac kojeg viđate izbjegava upoznati vaše prijatelje i insistira na druženju jedan na jedan, vrlo vjerovatno nema u planu dugotrajnu vezu ili brak. Ako ni nakon par mjeseci niste upoznali nikoga od njegovih prijatelja, a on izmišlja izgovore kada treba upoznati vaše, ne očekujte previše. Oni koji žele romantičnu vezu žele upoznati vaše prijatelje jer žele znati više o vama.

Upoznali ste ga na dating aplikacijama

Dio muškaraca je tamo samo s jednom agendom, a to je da pronađu osobu za zabavu. Ako vam na prve porukice odmah krene u sexting trebalo bi vam biti jasno da ga ne zanima ništa osim više osim dobre zabave pod plahtama. I to vjerovatno čim prije i vjerovatno se poslije više neće ni javiti.

Ne želi previše potrošiti

Shvatamo da su izlasci skupi a dubina novčanika stvarno nije bitna ako se dvoje ljudi simpatizira. Ali ako muškarac ne želi niti piće platiti to sigurno nije zato što mu kasni plata nego jer ga ne zanimate dovoljno. Ako tražite vezu, ovaj sigurno nije dobar kandidat.

Ne želi pričati o vezama

Svaki put kada pokušate progurati temu zajedništva i veza, on uspijeva izbjeći konverzaciju i mijenja tok razgovora. Ovo je gotovo siguran znak da niti najmanje nije zainteresiovan za dublji odnos. On želi ‘zabavu’ a ne ‘obavezu’. Na vama je da odlučite želite li nastaviti takvo druženje ili ne, ovisno o preferencijama.

Ne poštuje vas

Kada se muškarcu sviđa žena, imat će odnos s njom, ali ništa trajno. Vi se možete osjećati kao da vas ne poštuje dovoljno jer se igra s vama. Moguće da ima problema s vezanjem i da mu se sviđate, ali jednostavno nije tip koji zna funkcionisati u dvoje. Ako osjetite da vas ne poštuje, vrlo vjerovatno ste mu samo privremeno zadovoljstvo.

Ne ostaje

Muškarac koji traži zabavu za jednu noć sigurno neće prespavati u vašem krevetu niti će vama dozvoliti da spavate u njegovom. Muškarci koje zanima nešto više trudit će se da provedu što više vremena s vama i posvetiti vam daleko više pažnje. Ako primijetite da odlazi odmah nakon seksa bez interesa za druženje, cilja na seks za jednu noć.

Hvali se

Muškarci koji se hvale s brojkom žena s kojima su spavali već na prvu ne djeluju ozbiljno. Takvi muškarcii neovisno o godinama često se ponašaju kao tinejdžeri i uglavnom žene gledaju kao objekt a ne kao osobe. Ako imate posla s takvom osobom znajte da takvi karakteri nisu stvoreni za veze. Njima je to premonotono i nezanimljivo. Takvi muškarci funkcionišu kao pčelice – idu s cvijeta na cvijet.

Izgled ga odaje

Ne želimo produbljivati stereotipe, ali postoji određeni tip muškarca koji izgleda tačno po trendovima koji kažu da će tako ‘upecati’ najviše žena. Postojana frizura, odjeća po zadnjem kriku mode i bradica – dobitna kombinacija (u njihovim glavama) za osvojiti ženu. Ne možemo reći da nemaju uspjeha, imaju, i to je uredu ako tražiš zabavu, ali ako tražiš nešto više zaobiđi ovakve frajere jer oni samo idu u lov. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,