Ponedjeljak, 18. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

98% tijela prekriveno mu je tetovažama: Najopasnije su bile oči, a najbolnije uši…

Preuzmite sliku

Uz mnogobrojne tetovaže, napravio je i razne modifikacije tijela, uključujući ugradnju metalnih očnjaka koji su ga koštali 4000 KM.

Tattoo majstor, Marcelo de Souza Ribeiro (38) iz Bocaiúve u Brazilu ima 98 posto tijela prekriveno raznim tetovažama. Prvu tetovažu napravio je sa samo 15 godina, a tokom godina njihov broj znatno se povećao i sada ih ima preko hiljadu.

 • Uz tetovaže, Marcelo je napravio i brojne modifikacije tijela, poput podijeljenog jezika, ugrađivanja subdermalnih implantata i peircinga, prenosi Večernji list.

  Iako ima ogromnu toleranciju na bol, otkrio je da postoji jedna tetovaža koja je iznimno boljela. Mnogi su pretpostavili da su to očne jabučice, koje je Marcelo tetovirao prije osam godina, bez obzira na rizik od sljepoće, infekcije, osjetljivosti na svjetlo i gubitka očiju. Međutim, najbolnija tetovaža bila mu je na ušima.

  Jedno uho u potpunosti je obojeno u crno, a drugo u zeleno. – Za vrijeme tetoviranja, nije me boljelo, zbog anestezije, ali čim je anestezija popustila, uši su me nevjerovatno pekle nekoliko dana – ispričao je Marcelo.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Marcelo Bboy (@marcelobboytattoo)

  Na svoje tetovaže i tjelesne modifikacije potrošio je oko 9000 KM. Njegova porodica, uključujući sina Aleffa (8), kćerku Hilary (18) i unuka Miguela (2), prihvatila je njegov izgled, ali u javnosti često dobija zbunjene poglede drugih.

  – Uvijek privlačim pažnju, gdje god da idem. Ljudi su uvijek znatiželjni i žele znati jesu li moje tetovaže prave. Često me snimaju i fotografiraju. U isto vrijeme su oduševljeni i iznenađeni kada vide toliko tetovaža – kaže.

   

  View this post on Instagram

   

  A post shared by Marcelo Bboy (@marcelobboytattoo)

  Iako mnogi ne prihvataju njegov izgled, Marcelo ne planira stati s modifikacijama svog tijela, a sljedeće u planu mu je tetoviranje unutarnje strane usana. (Tuzlanski.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje