Utorak, 19. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena otkrila sjajan trik: Evo kako ćete držati muhe dalje od vaše kante za smeće

Preuzmite sliku

Kada dođu visoke temperature, vaša kanta za smeće ispušta svakakve neugodne mirise, a s tim dolazi i puno dosadnih muha.

To može biti prava muka, ali jedna žena otkrila je jednostavan trik kako držati ove dosadne nametnike dalje od naše kante za smeće. Korisnica TikToka @sisterpledgecleans objavila je video u kojem je pokazala kako se riješiti muha na jedan jednostavan način, a sve što je potrebno je malo kuhinjske soli.

@sisterpledgecleans##lifehack ##lifetips ##hack ##lifehackstiktok ##cleaningtiktok ##cleaning ##foryoupage ##tip ##tipsandtricks♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

“Evo sjajnog trika za zaustavljanje muha u vašim kantama. Pospite obilnu količinu kuhinjske soli na dno čiste kante. Sol upija svu tekućinu koja curi, a muhe i crvi umiru kad se njome hrane”, objasnila je u videu.

Njezin video brzo je postao viralan te je pregledan više od 4 miliona puta i skupio je preko 400 hiljada lajkova. Mnogi korisnici ostali su oduševljeni njezinim trikom te otkrili kako ga jedva čekaju isprobati. “Hvala ti! Naša kanta je uvijek puna muha, ali nikad nisam znala kako ih se riješiti”, samo je jedan od mnogobrojnih komentara. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,