Petak, 23. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

61-godišnjakinja otkrila tajnu svog izgleda: “Baka je jača od mene”

Preuzmite sliku

Monica Bousquet, 61-godišnjakinja, postala je inspiracija mnogima nakon što je pokazala svoje nevjerovatne mišiće i tjelesnu transformaciju, piše Bright Side

Tek je prije sedam godina počela trenirati u teretani i od tada je potpuno promijenila svoje tijelo. Monica dijeli videozapise na kojima vježba, nadajući se da će potaknuti druge starije ljude da učine isto, prenosi Tuzlanski.ba

 • Monica trenira šest puta sedmično kako bi održala svoju impresivnu figuru. Nedavno je objavila snimak na kojoj podiže golemu težinu nogama dok visi sa šipke za povlačenje. Učinila je to s lakoćom i pritom pokazala svoju tjelesnu građu u skraćenom roza topu i odgovarajućoj suknji.

  Ljudi su u komentarima brzo pohvalili baku, a jedan je napisao: “Baka je jača od mene! ”Drugi je dodao: „ Nikad nije kasno. ”

  Zapravo, u Monicinoj biografiji istaknuto stoji : “Imam 61 godinu i motivisat ću te da budeš zdrava!”

 • Uprkos tome, nisu svi dijelili entuzijazam, kao što je jedan neljubazni komentator primijetio: “Nije loše za 105-godišnjaka lol! ”

  Njezina rutina uključuje kombinaciju  osnovnih vježbi, treninga snage i joge .
  Naglašava važnost  uravnotežene prehrane i aktivnosti tokom cijelog dana, potičući svoje pratitelje na male promjene i dosljednost u svojim naporima prema kondiciji.

  Monicina transformacija svjedoči da su godine samo broj i da nikad nije kasno početi brinuti o svom tijelu. Ona je inspiracija mnogima, a njezina priča dokaz je da trudom i zalaganjem svako može postići svoje fitness ciljeve.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,