Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

6 grešaka slobodnih dama

Preuzmite sliku

Razmislite malo. Možda problem nije u njima, nego u vama. Nisu baš svi isti.

Donosimo šest uvjerenja koja trebate odbaciti:

 • djevojka-moc-seksipil-moda
 • 1.) Sviđa im se određeni tip žena

  Muškarci imaju različite ukuse. Ako im je žena zgodna, nije bitno kakvu boju kose ili očiju ima. Njima je najbitnije da posjeduje inteligenciju i samouvjerenost. Neodoljivo je kada se žena dobro osjeća u svome tijelu.

  2.) Uspoređujete se sa drugim ženama

  Ne omalovažavajte svoj izgled i vrijednosti. Sigurni smo da imate nešto specifično što vas razlikuje od drugih. Fokusirajte se na svoje pozitivne strane, umjesto da si tražite mane.

  3.) Glumite da biste ga očarali

  Kako biste privukli njegovu pažnju, počinjete glumiti. Zbog čega smatrate da niste dovoljno dobri? S vremenom će muškarac otkriti ono što ste mu skrivali i preuveličali pa će se zapitati koliko ste moralni. Nema ništa ljepšeg od žene koja zna što hoće.

  4.) Zacrtali ste kakav treba biti idealan muškarac

  Ne radite listu na kojoj je strogo naznačeno što mora imati vaš budući. Više gledajte njegov duh nego li fizički izgled. Umjesto savršenih atributa usmjerite pažnju na karakter.

 • djevojka
 • 5.) Vaša riječ mora biti posljednja

  Okanite se ove ružne navike. Kontrolom i strogoćom nećete postići tuđi interes. Pripazite da ne ostanete slomljenog srca. Pronađite zajednički jezik i pristanite na kompromis.

  6.) Mislite da je prekasno za vezu

  Ako sami sebe uvjerite da ste propustili sve šanse, život će vam se pretvoriti u horor. Razmislite o onome što želite imati, a onda krenite prema cilju. Ljubav se ne planira. Ona se događa. Glavu gore i razmišljajte pozitivno. (cosmopolitan.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,