Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

5 ženskih navika koje muškarci vole

Preuzmite sliku

Da je nošenje izazovnog donjeg veša navika koja pali muškarce i nije neka novost, no žene imaju i neke druge neočekivane navike kojima će privući ‘pravog’. Pravi muškarac ne traži, naime, samo lijepu ‘lutkicu’ već inteligentnu, samopouzdanu i zabavnu ženu s kojom može ostvariti kvalitetniju vezu

 • djevojka-jedee
 • 1. Kada žena uživa u hrani

  Pravi muškarac voli pogled na ženu koja uživa u hamburgeru, krompirićima i drugim ‘masnim’ zalogajima. Pogotovo ako to čini bez ispričavanja i zadrške, a pritom ne brine hoće li se uprljati. S druge strane on ne voli kada je žena na dijeti, ne jede velik broj namirnica i ne uživa u svom obroku.

  2. Kada žena zna citirati omiljeni film /knjigu / predstavu

  Muškarce privlače inteligentne žene, ali ima nešto posebno privlačno u ženi koja zna u svakodnevni razgovor zna ubaciti kakav omiljeni citat iz filma, knjige, pozorišne predstave ili sličnog oblika pop kulture.

  3. Kada žena odgovara na pitanja sa ‘Može, zašto ne?’

  Žena koja ima pustolovni duh i voljna je isprobati većinu stvari barem jednom u životu je ultimativna muška fantazija. Pritom se ne misli samo na žene koje su voljne eksperimentisati u krevetu, već i one koje to čine u svakodnevnim životu s novim okusima, iskustvima i aktivnostima.

 • djevojka-fotoparat
 • 4. Kada žena na društvenim mrežama na objavljuje samo selfieje

  Pravog muškarca privući će žena koja je zainteresovana za više stvari, a ne samo za objavljivanje svojih portreta. Privući će ga ona što je fotografirala atraktivnu zgradu, ukusan obrok, čudan oblak na nebu i druge zanimljivosti.

  5. Kad je žena toliko koncentrisana da će ignorisati sve oko sebe

  Muškarce privlači žene koje se mogu toliko skoncentrisati na neku aktivnost, da će zaboraviti sve oko sebe. Bez obzira radi li se o brizi za dijete, pisanju poslovnog izvještaja ili kuhanju makarona, muškarac voli kada je žena usredotočena, a pogotovo kada je njena pažnja usmjerena na njega. (zadovoljna.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,