Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

5 laži o muškarcima u koje žene vjeruju

par-klavir
Preuzmite sliku

Neka mišljenja o muškarcima, kada je riječ o njihovom odnosu prema nježnije polu, toliko su se uvriježila da su postala pravilo, a ustvari imaju jako malo veze sa stvarnim stanjem stvari.

par-klavir

Zato su muškarci napokon odlučili progovoriti i srušiti pet najvećih mitova o njima u koje žene i dalje vjeruju.

1. Neće vas poštovati ako spavate s njim na prvom spoju

Istina je: svejedno je poseksate li se na prvom ili stoprvom spoju. Seks, odnosno njegovo odgađanje, ne utiču na to koliko će vas muškarac poštovati. Ako donesete takvu odluku na temelju vašeg vjerovanja što će druga osoba misliti o vama, a to nije ono što želite, mogli biste se jako razočarati.

2. Muškarci vole biti lovci

Tačnije je da muškarci moraju biti lovci, jer se to od njih očekuje, nego da to vole. Jačem polu malo je koja druga situacija stresnija od one kada moraju prići nepoznatoj ženi i riskirati odbijanje i poniženje. Muškarci bi se sa ženama odmah mijenjali za tu ‘nepravedno’ im dodijeljenu ulogu. Zato, cure, prestanite biti lovine i slobodno vi krenite u lov! Dečkima će to biti veliko olakšanje.

3. Muškarac može biti prijatelj sa ženom bez da poželi spavati s njom

Jedna od najčešćih debata je upravo ova. Je li muško-žensko prijateljstvo bez strasti i želje moguće? Odgovor glasi: vrlo teško i gotovo nemoguće. Muškarcima je vrlo teško odvojiti prijateljstvo i strast. Fizička ili mentalna privlačnost itekako utiču na njihov način razmišljanja, ali vam to oni nikada neće priznati. No ne brinite jer to nikako ne znači da će to i učiniti.

4. Muškarci vole iznenađenja

Iako duboki dekolte, kratka minica, zamotan peškir nakon tuširanja ili seksi donje rublje mogu itekako rasplamsati mušku maštu, oni ipak vole konkretno. Žensko tijelo vrijedno je divljenja zato, ako ga želite iznenaditi ne skrivajte se ispod odjeće već mu poklonite 100 posto prirodnu sebe, bez odjeće.

5. Muškarci se boje nezavisnih žena

Ova neistina naročito ne vrijedi za muške mlađe od 40. Oni se vole družiti, poznavati, raditi i biti u vezi s jakim i nezavisnim ženama. Samouvjereni partner bit će ponosan na svoju jaku, nezavisnu partnerku, a neće misliti da mu je time oduzeta muškost.

Zadovoljna.hr / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: