Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

4 razloga zbog kojih još uvijek misliš na bivšeg

Preuzmite sliku

Pokušaj se okružiti prijateljicama i provoditi vrijeme s ljudima – vidjet ćeš da ćeš puno manje razmišljati o njemu • Strah da nikad nećeš pronaći tako dobrog dečka može te paralizirati.

Nije da ti stvarno nedostaje, ali nekako svejedno svakodnevno razmišljaš o bivšem dečku? Ako si se prepoznala u ovome, evo i nekoliko razloga zbog kojih ne možeš prestati misliti na njega.

Usamljena si – Nisi ni prva ni zadnja, a upravo je u ovakvim tretnutcima najjednostavnije početi razmišljati o bivšem dečku. Pokušaj se okružiti prijateljicama i provoditi vrijeme s ljudima – vidjet ćeš da ćeš puno manje razmišljati o njemu.

Dosadno ti je – Ako nemaš nešto pametno za raditi, jako je lako početi misliti na bivšeg. Pronađi hobi ili sebi uzmi u zadatak da ćeš napraviti neke sitnice po kući koje odavno odgađaš. Ma čak je i gledanje serije odličan recept da ne misliš na njega.

Bojiš se da je on bio najbolji – Strah da nikad nećeš pronaći tako dobrog dečka može te paralizirati i natjerati da živiš u prošlosti. Možeš pronaći i boljeg, ali samo ako se pomakneš s mrtve tačke.

Ne voliš gubiti – Jedna od najgorih stvari nakon prekida je to što imamo osjećaj da smo izgubili u natjecanju. Ljubav nije natjecanje, a samo zato što ova priča nije uspjela ne znači da neka druga neće. Čim se okreneš novim stvarima, lakše ćeš zaboraviti na stare. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,