Petak, 25. Septembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

3 fatalne ženske greške u odnosu sa muškarcima

Da bi se dopale muškarcima, žene često svjesno, ali i nesvjesno, mijenjaju svoje ponašanje i rade neke stvari kojima samo mogu da postignu suprotan efekat.

Ostavljaju utisak nesigurne i slabe žene

 • djevojka-sama3
 • Čak i žene koje imaju najviše samopouzdanja, ponekad sasvim slučajno znaju da ostave utisak nesigurne i nesamostalne osobe kojoj je muškarac prijeko potreban, a to je stvar koja muškarce odbija i ubija šanse za vezu. Takav utisak ostavljate željom za pokazivanjem u javnosti, govoreći ružno o vašem bivšem i govoreći ružno o drugim ženama. Ako negativno govorite o bivšem momku, negativno govorite i o sebi. Kada govorite ružno o drugim ženama, ističete sopstvene nesigurnosti.

 • sta-ubija-strast-u-dugim-vezama
 •  Ciljaju na njegovu seksualnost, a ne emotivnu stranu

  Mnoge žene misle da su muškarci prije svega seksualna bića i da će ga emotivno privući samo ako ga najprije privuku u seksualnom smislu. Žene često spavaju sa muškarcima u nadi da će na taj način njihovo viđanje prerasti u vezu. U stvarnosti, muškarci emotivnu i seksualnu vezu doživljavaju kao dva različita pojma.

  Ne znaju da prepoznaju potencijal za vezu

 • veza-zajednicki-zivot
 • Žene često vide potencijal za vezu tamo gdje ga nema. Ukoliko osjećaju snažnu privlačnost, ignorisaće razum i instinkte, pa će previdjeti činjenicu da taj muškarac nije potencijal za vezu i nikada neće ni biti. Vrlo je važno prepoznati upozoravajuće signale, kao što su loše ili agresivno ponašanje, nezainteresovanost, varanje, udvaranje drugim djevojkama, već na samom početku kako biste sebe poštedjeli daljih i sve većih razočarenja.

  (ljepota.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , , ,