Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Za sarajevsku pjevačicu Banja Luka nije grad u Bosni i Hercegovini (VIDEO)

verena-cerovina-blam1
Preuzmite sliku

Popularno

Tema priloga bio je nadolazeći muzički događaj „Zlatna kruna” koji će se održati u Skenderiji

verena-cerovina-blam1

U ovosedmičnom izdanju emisije „Glam-Blam” koja se emituje na televiziji Hayat sarajevska pjevačica Verena Cerovina, izgovorila je rečenicu kojom je pokazala površno i sramotno poznavanje svoje države i gradova koji se u njoj nalaze.

Da je Republika Srpska država ili da će to u dogledno vrijeme postati, obično su konstatacije koje smo u proteklom periodu mogli slušati od strane političara koji dolaze iz manjeg bh. entiteta. Ovog puta i mlada sarajevska pjevačica Verena Cerovina konstatirala je isto.

Tema priloga u spomenutoj emisi bio je nadolazeći muzički događaj „Zlatna kruna” koji će se održati u Skenderiji, a čiji je organizator Nazif Gljiva. S pravom su novinari Hayata okarakterisali ovaj događaj kao promociju isključivo Srbijanskih izvođača i događaj koji je po svojoj sadržini biti sve, samo ne glamurozan i zlatan.

Revoltirana pjevačica, željela poručiti organizatoru da su njene pjesme više cijenjene u „drugim državama”, te dodala da su u Banja Luci, upravo Deen i ona dobili nagradu za duet godine. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: