Nedjelja, 27. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

U saobraćajnoj nesreći u Solini smrtno stradali Damir Malohodžić (21) i Emir Jusufović (22), tri osobe povrijeđene!

drugovi
Preuzmite sliku

Popularno

\"drugovi\"Damir Malohodžić (21) i njegov suvozač Emir Jusufović (22) izgubili su život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći u tuzlanskom naselju Solina.

U saobraćajnoj nesreći teže tjelesne povrede je zadobio tridesetogodišnji vozač drugog vozila Lj.P. također iz Tuzle, dok je njegova suvozačica dvadesetdvogodišnja A.I. koja je zadobila povrede o kojem se nisu izjasnili ljekari.

O povredama ljekari u UKC-u Tuzla se nisu izjasnili ni kod dvadesetogodišnjeg A.M. koji se nalazio u putničkom motornom vozilu kojim je upravljao smrtno stradali M.D.

Uzrok udesa još uvijek nije poznat, ali se pretpostavlja da je riječ o brzoj vožnji.Stoga, kao i mnogo puta do sada apelujemo na naše sugrađane da se pridržavaju saobraćajnih propisa i da voze u skladu sa njima!

\"auto-polo\"

Ispred redakcije Tuzlanski.ba porodici i prijateljima upućujemo iskreno saučešće uz iskrenu želju da se više nikada i nikome ne ponovi slična sudbina čiji će krajnji ishod biti gubitak života, naročito mladog života. Neka vam je Rahmet i vječna slava.

Na društvenoj mreži Facebook osnovane su i grupe na kojima prijatelji i poznanici upućuju posljednje pozdrave ali i nevjericu zbog vječnog odlaska: Damira Malhodžića i Emira Jusufovića

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: