Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanski.ba najčitaniji web portal na Tuzlanskom kantonu!

tuzlanski-zaglavlje
Preuzmite sliku

Popularno

Vrijednost rezultata je veća obzirom da još uvijek smatramo da smo na početku svog rada i realizacije brojnih ideja.

\"tuzlanski-zaglavlje\"Nakon zapaženog uspjeha kada je u pitanju interaktivno vođenje facebook fan stranice TUZLA – Grad koji volim, gdje je ista po statistikama SocialNumbersa i prema parametru „Talking about this\” konstantno bila među 10 najboljih u BiH. ali i među prvih pet. Prva vijest na web portalu Tuzlanski.ba objavljena je 12.03.2012, kada je ujedno web portal i krenuo sa svojim probnim radom. Nakon punih pet mjeseci rada, nagrada je stigla:

Prema rezultatima nezavisnog istraživanja gemiusAudience, koje provodi agencija Valicon, za protekli mjesec Juli web portal Tuzlanski.ba je bio najposjećeniji web portal na području Tuzlanskog kantona sa 44.485 unikatnih posjeta (Google analytics 80.000+).

Iz dana u dan vaše povjerenje postaje sve veće, trend rasta posjećenosti očigledan a mi smo nastojali svojim idejama i radom samo jedno: Zadržati našu orginalnost i vaše povjerenje!

\"valicon\"

Kompletnu listu posjećenosti web stranica u BiH za mjesec Juli možete pogledati: OVDJE

Navedeni podatak nas posebno raduje zbog činjenice da je postignut iako se u svakodnevnoj uređivačkoj politici ne bavimo objavljivanjem vijesti iz svijeta politike, crne hronike, žute štampe, ujedno, Kategorija koje su i najčitanije rubrike na brojnim web portalima.

Najveću zahvalnost dugujemo upravo vama, čitateljima. Upravo vi ste naši vjerni novinari i fotoreporteri i zahvaljujući vama adresa redakcije web portala Tuzlanski.ba je u brojnim domovima, kućama i stanovima naših sugrađana odakle svakodnevno dobijamo aktuelne informacije, zanimljive vijesti i interesantne fotografije.

Kada se udruže raja i čaršija, samo nebo postaje granica, hvala vam!

Više o projektu GemiusAudience

Redakcija / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: