Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanska \”Čitaonica\”: Mjesto vaših tekstova!

citaonicaaa
Preuzmite sliku

Popularno

Da li ste znali da su mnogi poznati književnici stekli reputaciju tako što su pisali kolumne, a kasnije stekli reputaciju kao vrhunski autori?

\"citaonicaaa\"Ukoliko imate smisla za pisanje, pružamo vam izvrsnu priliku da oslobodite misli i pretočite ih u tekst. „Čitaonica\” je mjesto gdje će vaš tekst dobiti najbolju promociju, iskrene sugestije, dobronamjerne kritike a sve od strane upravo onih čiji je glas najvažniji: \”čitatelja\”. Neka \”Čitaonica\” bude polazna tačka koja će vam pomoći da izgradite prepoznatljivo autorsko ime.

Prevashodni cilj „Čitaonice\” jeste da omogući posjetiocima pisanje tekstova, članaka, kolumni, osvrta, putopisa i svega onoga što im je u datom momentu inspiracija.

Tekstovi koji imaju za cilj širenje ili podsticanje nacionalne, vjerske ili bilo koji drugi oblik mržnje, neće biti objavljeni. Web portal Tuzlanski.ba je iz svoje uređivačke politike izostavio kategorije „Politika, Crna hronika, Žuta štampa\” kako bi stvorio jedan kutak virtuelne harmonije i rahatluka, prema tome i tekstovi koji se budu odnosili na navedene kategorije neće biti objavljeni.

\"citaonica-tz\"

Tekst sa imenom i prezimenom autora, možete poslati na e-mail: grad.koji.volim@gmail.com

Pišite nam a mi ćemo se potruditi da autore najčitanijih tekstova obradujemo i nagradimo.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: