Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Džej i Bajramske playboy plesačice uz zgradu Islamskog centra (FOTO)

bajram-plakat-tuzla
Preuzmite sliku

Popularno

Sve je to naša realnost a od realnosti se bježati ne može, neka je svako prihvati na način koji mu najbolje odgovara..

bajram-plakat-tuzla

Današnjom Bajram-Party logikom postavljen je marketinški trik koji je odavno prešao granicu lijepog ukusa, a rezultirao je time da je nadolazeći vjerski praznik veoma vješto pretvoren u dugo očekivani nadolazeći komercijalni događaj (Bajram). Danas je Bajramski Party brand. Ruku na srce i logično je. Obzirom da se generacije munjevito smjenjuju a tradicija u Bosni čuva koliko i nevinost do prve bračne noći, šta možemo drugo očekivati?

bajram-tuzla-plakat1

Kada proštete gradom, na nebrojno mnogo lokacija možete primjetiti zanimljivu sliku. Naime, plakati političih kandidata pred nedavno održane lokalne izbore još nisu u potpunosti uklonjeni a preko njih se već lijepe plakati koji najavljuju Bajramski dolazak brojnih folk izvođača.

U jednom momentu vam se učini da pojedini politički kandidati gostuju u nekoj od lokalnih kafana ili dikoteka, a da su se folk pjevači/pjevačice našli na listama kao kandidati za Općinsko vijeće. Iako “na prvu” smiješno i zanimljivo, nije daleko od istine: “Političari u kafanama a folkeri u skupštinskim klupama”, priznat ćete ne zvuči uopšte čudno? 

bajramko2

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: