Utorak, 29. Novembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Rodbina, prijatelji, sportski radnici i navijači danas obišli mezar Mustafe Hukića

mustafa hukic
Preuzmite sliku

Popularno

Jutros su rodbina, prijatelji, sportski radnici i navijači obišli mezarje Borić, vječno počivalište legende tuzlanske Slobode, Mustafe Hukića – Huke.

\"mustafaNi nakon 13 dugih i teških godina, sjećanje na Mustafu Hukića ne blijedi, a kako može da blijedi uspomena i sjećanje na lik i djelo velikog čovjeka, igrača, trenera, oca, supruga, prijatelja, komšije…koji nas je generacijama unaprijed zadužio da ga se sjećamo i spominjemo s velikim poštovanjem.

Povodom obilježavalja 13-te godišnjice od gubitka Mustafe Hukića, danas su njegov mezar obišli rodbina, prijatelji, sportski radnici i navijači. Polaganjem vijenaca, učenjem fatihe i minutom šutnje još jednom odata je počasat popularnom Huki, kako su ga u voljenoj Tuzli svi od milja zvali.

„Hvala svima, što ste danas došli ovdje da se prisjetite lika i djela mog tate Mustafe Hukića, i hvala što ste bili uz porodicu Hukić sve ove teške godine\” – rekao je sin tuzlanske legende Jasmin Hukić.

„Evo baš danas F.K Sloboda igra svoju prvu utakmicu i od srca želim da ostvare pobjedu i da se ekspresno ove sezone vrate u Premijer ligu – istakao je Jasmin koji i sam nekada nosio crveno-crni dres sa Tušnja.

{igallery id=\”9750\” cid=\”78\” pid=\”1\” type=\”classic\” children=\”1\” showmenu=\”1\” tags=\”\” limit=\”20\”}

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: