Ponedjeljak, 26. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Plesom kroz Tuzlu sa Eldarom Rakočevićem – Raketom (VIDEO)

eldar-rakocevic
Preuzmite sliku

Popularno

Nastavljamo sa predstavljanjem mladih, kreativnih i zanimljivih ljudi u našem gradu te njihova neobična zanimanja i hobije…

eldar-rakocevic

Eldar Rakočević – “Raketa” je naš mladi sugrađanin kojem je ples velika životna ljubav i svakodnevnica. “Raketa” nam dolazi iz tuzlanskog naselja Irac a plesom se bavi od svoje pete godine.

“Sa svega pet godina počeo sam plesati, nikada nisam imao priliku da učim plesne korake u nekom klubu,svaki korak i potez koji danas znam naučio sam od brata, vježbao na ulici, u haustorima, u školi, na zgradana, asfaltu… Volio bi se baviti plesom u budućnosti, imati svoju ekipu, prijavljivati se na takmičenjima, vježbati, raditi i pobjeđivati, zašto da ne. Za sada nemam punu podršku roditelja, koji su baš kao i svi drugi, na prvom mjestu je škola a svaki dodatni hobi je glupost, ipak kada odgledaju moje klipove, podržavaju me…”  za Tuzlanski.ba rekao je mladi samouki plesač Eldar Rakočević – “Raketa”. Na video zapisima u prilogu pogledajte kako izgleda ples na pojedinim lokacijama u našem gradu: 

raketa-rakocevic

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: