Subota, 3. Decembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanski.ba: Najposjećeniji internet medij u Tuzlanskom kantonu

tuzlanski1
Preuzmite sliku

Popularno

Ispred redakcije Tuzlanski.ba hvala brojnim čitateljima na konstantnoj podršci koju nam svakodnevno pružate i svim porukama, fotografijama, vijestima koje nam šaljete. Sugestije, kritike, prijedloge, vijesti, osvrte i komentare i dalje možete slati na grad.koji.volim@gmail.com ili na tuzlanski.ba@gmail.com

tuzlanski1

Nakon svega četiri mjeseca od osnivanja (12.03), web portal Tuzlanski.ba je u julu mjesecu prema istraživanju Gemius Audience postao najčitaniji internet medij u Tuzlanskom kantonu. Konstantan trend rasta posjećenosti rezultirao je i činjenicom da je imidž najposjećenijeg medija na kantonu neprekidno nastavljen i u narednom periodu.

Posebno treba istaknuti činjenicu da je Tuzlanski.ba samo jedan u nizu planiranih web projekata koji se u narednom periodu planiraju realizovati a koji će obuhvatati širi krug čitatelja. Prvi projekat je realizovan a radi se o prvom BH portalu zabavnog karaktera Humor.ba.

O kvalitetu i renomeu gemiusAudience istraživanja dovoljno govore imena medija iz regiona koja su dio istraživanja kao i 20 zemalja u kojima spomenuta agencija vrši ispitivanja posjećenosti internet portala. Renomirani mediji koji koriste usluge ove agencije suKlix.ba, Index.hr, 24sata.hr, Jutrarnji.hr, Net.hr, Blic.rs, B92.net i mnogi drugi dok je GemiusAudience istraživanje i relevantan izvor podataka posjećenosti marketinškim agencijama. Broj jedinstvenih/unikatnih posjeta putem spomenutog istraživanja je neuporedivo manji u odnosu na sve druge servise a  više o istraživanju GemiusAudienca i načinu mjerenja posjećenosti možete saznati: Ovdje.

U nastavku izvještaji gemiusAudience istraživanja za mjesec septembar 2013. godine.

Statistika-mjesec-septrmbar

Servis Snajper je nastao iz potrebe da poveže lijepo i korisno – odnosno da poveže vlasnike sajtova, oglašivače i na kraju kupce/korisnike usluga. Tuzlanski.ba je konstantno među TOP 10 u BiH po istraživanju posjećenosti ovog servisa.

statistika23

Konstantno visok nivo interaktivnosti na Facebooku:

facebook-fan

marketning-banner

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: