Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Neprovjerena informacija o smrti Kemala Montena izazvala oštre reakcije…

kemal5
Preuzmite sliku

Popularno

Vijest o smrti navjećeg imena BH Muzičke scene Kemala Montena objavio je web portal Source.ba a čitatelji su nam proslijedili tu informaciju.

kemal5

Po svemu sudeći informacija nije potvrđena. U uvodu vijesti napisano je: “Kako nezvanično saznajemo večeras je preminuo Kemal Monteno.” ipak kada je riječ o životu bilo čijem a naročito nekoga ko je mnogo više od običnog Bosanca i Hercegovca, nekoga ko je ostavio dubok trag u životima mnogih od nas, ovakva vijest koja nije potvrđena je zaista neprofesionalna.

Prenosimo vam u cijelosti članak sa web portala Klix.ba koji je objavlje danas u 17:00h u kojem je Kemal Monteno izjavio da se osjeća odlično i da se priprema pred veliki koncert u Sava Centru…

kemal-montenoooMonteno: Uvijek je bilo puno kad sam pjevao, bit će i u Sava centru

Popularni pjevač i kantautor Kemal Monteno održat će krajem mjeseca, tačnije 29. oktobra, koncent u beogradskom Sava centru. Koncert je simbolično nazvan “Vratio sam se, živote” po njegovom velikom hitu. U krakom razgovoru za Klix.ba Monteno kaže da se odlično osjeća i da očekuje da će Sava centar biti dupke pun.

“Upravo se vraćam iz Beograda, snimao sam tamo TV emisiju kod voditelja Ivana Ivanovića koja će se emitovati u petak. Odlično se osjećam, bio sam tamo i da se dogovorimo oko nekih stvari, jer ću pjevati i u Pančevu, Nišu… Što se tiče zdravlja sada je sve u najboljem redu, dobro se osjećam i spreman sam za koncerte”, kaže Monteno.

Na pitanje kakvu atmosferu i odaziv publike očekuje, Monteno kaže da je uvijek kada je god pjevao bila puna dvorana, pa će tako biti i ovog puta.

Monteno kaže i to da se raduje solističkom koncertu u Sarajevu koji će održati 28. novembra u Zetri. Te večeri će uz Kemala nastupiti i veliki broj njegovih prijatelja i estradnih umjetnika iz regije.

“Za druge gradove u BiH ne znam, volio bih ja i tamo pjevati, ali ništa od toga sad za sad. Možda iza Nove godine”, kaže Monteno.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: