Petak, 30. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Nagradna akcija za studente: Ko rano rani DVA putovanja grabi!

VAUCER front-12
Preuzmite sliku

Popularno

Za prvih 20 dana mjeseca decembra iz agencije Sol azur i Buena vista za sve studente širom BiH pripremili su ugodno inenađenje!

VAUCER front-12

Prijave za apsolventske (studentske) ekskurzije su zvanično već počele, u proteklih 5 dana primljeno je preko 150 prijava sa Univerziteta u Banjoj Luci, Tuzli, Sarajevu, Zenici, Mostaru, Bihaću, Istočnom Sarajevu… Kao i prethodnih godina ova brojka će vjerovatno preći 1500 studenata iz cijele BiH koji će se pridružiti konvoju studenata koji putuju sa našim agencijama iz zemalja u okruženju te ponovo kao i prethodnih nekoliko godina biti međunarodnog karaktera.

Podsjećanja radi, agencija Sol Azur & Buena Vista je dio najveće evropske mreže agencija za mlade koja svake godine na studentske ekskurzije i putovanja za mlade vodi preko 50.000 apsolvenata (studenata), maturanata itd…

Za naredni period za sve studente pripremljeno je jedno dodatno iznenađenje! O čemu se zapravo radi možete pročitati i na Vaucheru koji se nalazi u prilogu, te samim tim već od sutra učestvovati u ovoj nagradnoj akciji… “Ko rano rani DVA putovanja grabi”!

VAUCER back

Priloženi Vaucher možete isprintati (na običnom A4 papiru) i pokazati Vašem promoteru u gradovima gdje nema poslovnice ovih agencija ili direktno u agencijama SOL AZUR Sarajevo – BUENA VISTA Zenica – SEBASTIJAN Banja Luka – DINAMIK TURS Brčko.

Prilikom dolaska na prodajno mjesto ili do promotera i prezentovanjem Vauchera i uplatnice od 100 KM za apsolventsku ekskurziju 2013.godine u periodu od 01.-20. Decembra, prvih 100 studenata sa svih univerziteta iz BiH će dobiti aranžman S(H)ANKANJE NA VLASIĆU (SMJEšTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA OD 21. DO 23.DECEMBRA) u vrijednosti od 49 KM + PARTY NARUKVICU u vrijednosti od 15 KM. Ukupan iznos POKLONA koji dobijate iznosi 64 KM. Više info na http://www.solazur.ba/sankanje

S obzirom da se ove godine očekuje oko 1000 mladih na Vlašiću na sada već tradicionalnom projektu otvaranja SKI SEZONE S(H)ANKANJE 2013. ovaj poklon će Vas učiniti jednim od 100 studenata koji će biti u privilegovanom odnosu na sve ostale.

Nadamo se da ćete biti dovoljno brzi i imati dovoljno sreće da osvojite ovu nagradu.

UziVaJtE u PoKrEtU…

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: