Subota, 1. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ljeto u Tuzli: Podsjećanje na tropski period koji je iza nas (FOTO)

cipelici
Preuzmite sliku

Popularno

S obzirom da nam polako odlaze sunce, toplo vrijeme i lijepi dani odlučili smo vas počastiti sa jednom galerijom slika kako bi vas još malo zadržali u okovima ljeta 2012 koje je bilo zaista pravo tropsko i većim svojim dijelom bez kapi kiše.

cipeliciMeteorolozi su najavili “oštru” zimu i veoma niske temperature koje će ići do čak -30 stepeni, s toga se moramo dobro pripremiti za naredne mjesece koji nam dolaze. Oni najmlađi će se obradovati snježnim padavinama dok će sigurno biti veći broj onih kojima će snježne padavine i niske temperature zadavati velike probleme.

Galerijom slika koju ćemo simbolično nazvati “Tuzla Grad Koji Volim” želimo vam se zahvaliti na povjerenju i podršci koji nam svakodnevno pružate u vidu velikog broja fotografija koje nam pristižu na mail. Vaše fotografije Tuzle ali i druge koje budu bile zanimljive za objavu možete nam i dalje slati na: grad_koji_volim@gmail.com

{igallery id=”7197” cid=”145” pid=”1” type=”classic” children=”1” showmenu=”1” tags=”” limit=”50”}

Tuzlanski.ba

S obzirom da nam polako al sigurno odlaze sunce, toplo i lijepo vrijeme odlučili smo vas počastiti s jednom galerijom slika kako bi se prisjetili ljeta  2012 koje je bilo zaista pravo tropsko, skoro pa bez kapi kiše.

Meterolozi su najavili “oštru” zimu i veoma niske temperature koje će ići do čak -30 stepeni, s toga se moramo dobro pripremiti za naredne mjesece koje nam dolaze. Oni najmlađi će se obradovati snježnim padavinama dok će sigurno biti i onih kojima će te padavine zadavati velike probleme.

Galerijom slika koju ćemo simbolično nazvati “Tuzla Grad Koji Volim” želimo vam se takođe zahvaliti na povjerenju i podršci koji nam svakodnevno pružate. Vaše fotografije Tuzle ali i druge koje bu bile zanimljive za objavu možete nam slati na: grad_koji_volimgmail.com

Volite ovaj grad podijelite ovu FOTO – galeriju sa svojim prijateljima.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: