Petak, 7. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Kemal Monteno za TV1: “Jutros su i meni javili da sam umro, al živ sam” (VIDEO)

kemicaaa
Preuzmite sliku

Popularno

Kemal Monteno se javio u Dnevnik TV1 gdje je na sreću svih onih kojima je godinama svojom pjesmom uljepšavao živote demantovao informaciju koja se proširila internetom.

kemicaaa

Vijest o smrti najvećeg imena BH Muzičke scene Kemala Montena je na svu sreću izmišljotina i dezinformacija koju je je nakon saznanja (po svemu sudeći objavom na wikipediji) objavio web portal source.ba, a nakon toga se informacija kako to obično biva počela širiti na društvenim mrežama i brojnim forumima.

Kemal Monteno 29. oktobra treba održati koncert u beogradskom Centru “Sava” simboličnog naziva “Vratio sam se, živote”. Sarajevski pjevač, sa zagrebačkom adresom, kome je početkom godine ugrađen trostruki bajpas, uoči beogradskog koncerta je izjavio:

“Kada mi je krajem decembra pozlilo, prvo mi je palo na pamet da li ću više ikad zapjevati u Beogradu. Već sam imao 7. i 8. marta ugovorene nastupe u Novom Sadu i Beogradu, ali zbog mog zdravstvenog stanja nisam mogao da ih održim. Hvala bogu, preživio sam, evo me uskoro ponovo pred Beograđanima. Pjevaću na koncertu najbolje što mogu, makar umro na pozornici”.

Kemal Monteno se javio u Dnevnik TV1 gdje je na sreću svih onih kojima je godinama svojom pjesmom uljepšavao živote demantovao informaciju koja se proširila internetom, riječima: “Jutros su i meni javili da sam umro, al živ sam”

TV1 / Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: